Rodrygo: Majdnem a Barcelonához igazoltam, de könnyű volt a választás

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid brazil kiválósága nyilatkozott a Barcelonáról, Viniről, Ancelottiról és egyéb témákról.

Befogható a Barcelona

„Mindig lehetséges, az utolsó pillanatig hinnünk kell ebben. Az első idényem során sok ponttal voltunk lemaradva az Atlético Madrid mögött, de felálltunk. Meg fogjuk próbálni megnyerni az összes meccsünket, és meglátjuk, hogy mi történik majd.”

Majdnem csatlakozott a Barcelonához

„Édesapám mondta el a híreket. Mindig elmondom azt a történetet, hogy két mezem volt, egy Barcelona és egy Real Madrid, nekem pedig választanom kellett. Könnyű volt a választás számomra, de nagy volt a meglepetés, mert amikor már majdnem megegyeztem a Barcelonával, nem számítottam arra, hogy a Madrid bejelentkezik. Először ijesztő volt, de aztán ez lett életem egyik legboldogabb pillanata.”

Ancelotti és a brazil válogatott

„Ancelottival remek a kapcsolatom. Láttam az ezzel kapcsolatos híreket, de meg is cáfolták őket. Ha a válogatott edzője lenne, örülnék, imádnám, bár sosem volt még külföldi edző, nem tudom, hogy mi történik majd.”

Az első madridi gólja

„Ez volt életem legfontosabb találata. Nagyon jól játszottam, de nem jöttek a gólok, ezután pedig megváltozott a helyzet. Innentől kezdtem el fontosabb dolgokat véghez vinni. Sokkal fontosabbá váltam a csapat számára, ez volt az, amit hiányoltam.”

Vinícius helyzete

„Vinícius nagyon nyugodt, mindig mosolyog. A vele kapcsolatos helyzet mindannyiunkat zavar egy kicsit. Úgy érezzük, hogy nem tehetünk semmi mást, nem igazán van erőnk. Beszélünk a témáról, de semmi nem változik. Próbálok nem beszélni többet, mert úgysem változik semmi.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…