Camavinga: Ennél a klubnál semmi sem lehetetlen

Camavinga
Camavinga (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Camavinga, Nacho és Ceballos álltak a sajtó munkatársainak rendelkezésére az Elche legyőzését követően.

Camavinga:

„Ennél a klubnál semmi sem lehetetlen. Tavaly láthattuk a BL-ben, hogy a végsőkig harcolunk, a bajnokságért is így teszünk majd.”

„Szívesebben játszom a középpálya közepén. A csapat segítése érdekében játszottam a védelemben, most pedig visszatértem a mélységi középpályás szerepbe, aminek örülök. Kroos és Modrić csodálatos játékosok, azért vagyok itt, hogy tanuljak és a lehető legtöbbet legyek a pályán.”

„Nem hagytunk ki egy lehetőséget sem. Sok gólt szereztünk, ami jót tesz az önbizalmunknak. Amikor játszunk, gólokat akarunk szerezni, úgyhogy örülünk, hogy ez ma is sikerült.”

„Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, nagyon örülünk a győzelemnek. A csapat jó formában van, így szeretnénk folytatni. Ez egy nehéz hónap, de mindent bele fogunk adni.”

Nacho:

„Bekapott gól nélkül, sok lőtt góllal. Nem is kérhetnénk többet. A csapat komplett teljesítményt nyújtott az első pillanattól kezdve, függetlenül az Elche formájától. Szükségünk volt a pontokra, hogy versenyben maradjunk a bajnokságban. Ez a három pont azt jelenti, hogy még mindig versenyben vagyunk.”

„Nagyon örülök. Nem kezdtem a legjobban az idényt, de most már sorra jönnek a meccsek. Nagyon fontos, hogy segítsem a csapatot, én pedig készen állok.”

„Ez egy olyan meccs, amely segített az önbizalmunkon, elöl és hátul is egységesek voltunk. Önbizalomnövelő este volt ez, most pedig vasárnap kell begyűjtenünk a három pontot.”

„Örülök, hogy itt játszhatok. Szeretnék az idényre koncentrálni, és bármi is történik, az személyes döntés lesz, a klub iránti tisztelettel, mivel nagyszerű a kapcsolatunk.”

Ceballos:

„Fontos volt a győzelem, mivel a Barcelona jó sorozatban van. Nyolc pont nem behozhatatlan, ez a csapat pedig megérdemli, hogy a végsőkig harcban álljon, ezért is fogunk küzdeni a utolsó meccsig.”

„Az edző szeretné, ha Alaba, Rodrygo és én is jól helyezkednénk a bal oldalon hátul. Eddig jól megy, így kell folytatnunk.”

„Nagyon örülök, hogy a kezdőben vagyok. Könnyebb így játékba lendülni, mivel meccsben vagyok. Próbálok minden nap keményen dolgozni, hogy megnehezítsem az edző dolgát. A naptár sűrű, 25 játékosunk van, de szükségünk is van mindenkire, mivel kemény meccsek várnak ránk.”

„Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak a támogatásért. Nélkülük teljesen más lenne. Ebben az évben senki nem tudott három ponttal távozni a Bernabéuból, velük erősebbek vagyunk. Így kell folytatnunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…