Rio Ferdinand: Elismerés illeti azokat, akik a háttérből irányítják a Real Madridot

Interjú 2023

A korábbi kiváló védő mondta el a véleményét a Real Madrid Anfielden aratott óriási győzelméről.

Nem fog rajtuk az idő

„Megnézed a csapatukat az előző idényből, és azt gondolod, hogy azóta újabb egy évet öregedtek, Benzema, Kroos, Modrić… Azt gondolod, hogy nehéz dolguk lesz, azóta már elveszítették Casemirót.”

Fiatalok, de tapasztaltak

„De az elmúlt néhány évben a galaktikus korszak módszeréről átváltottak arra, hogy fiatalokat igazolnak és őket fejlesztik fel. Vinícius, Rodrygo, Camavinga… Ezek a srácok már most olyanok, mintha tapasztalt BL-játékosok lennének.”

Madridstore akció 2023.02.22.
Történelmi siker, kihagyhatatlan akció, csak ma!

Fejlődés

„Az elmúlt időszakban fejlődtek. Az ehhez szükséges türelem mellett ott vannak  a csapatban, amely még mindig nyer. Elismerés illeti azokat az embereket, akik a háttérből irányítják ezt a hajót.”

A Liverpool problémái

„A Liverpool? Ez a csapat egész idényben önbizalomhiányban szenvedett. Az utolsó két meccsükön jó eredményt értek el. De ahogy hátrányba kerülnek, felszínre törnek a gyengeségeik, azonnal meglátszik a hosszú ideig tartó önbizalomhiány hatása. Ez öt, hat, hét, nyolc jó meccs után változhat meg.”

Osztálykülönbség

„Ma látszott a szintkülönbség a csapatok között. Az egyik oldalon egy olyan együttes van, amely úgy tűnik, hogy lefelé halad a lejtőn, miközben a másik oldalon egy még mindig fejlődő és egyre jobbá váló csapatot láthatunk.”

Forrás: MARCA, managingmadrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Özil
Tovább

Özil: A Real Madrid a BL esélyese

A Real Madrid korábbi középpályása a MARCA újságírójával beszélgetett. Már eltelt egy év azóta, hogy úgy döntöttél, felhagysz…