Vinícius Jr.: A Real Madrid az otthonom

Vini Jr.
Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)

Vinícius Jr. bizonyult a Liverpool elleni mérkőzés legjobbjának: két gólt szerzett és kiosztott egy gólpasszt. Remek teljesítménye után a TNT Sports Brazilnak nyilatkozott.

Elképesztő játék az Anfielden

“Az érdem nem egyedül az enyém, ma mindenki kitett magáért. Az egész csapat munkája kiemelkedő volt. Mind védekezésben, mind támadásban remekül teljesítettünk. Karimmal, Rodrygóval sikerült sok támadást vezetnünk… Ez egyaránt jó nekem és a csapatnak. És természetesen a világ madridistáinak is.”

Nélkülözhetetlenné vált

“Elégedett vagyok a mai teljesítményemmel, de szeretnék tovább fejlődni. Már öt szezon van a hátam mögött, több, mint 200 mérkőzésen léptem pályára a Real Madrid színeiben. A jövőben is meghatározó játékosa akarok lenni e csapatnak.”

Elhallgattatni a kritikusokat

“Én senkit nem próbálok elhallgattatni. A folyamatos fejlődésre törekszem, igyekszem elérni a kitűzött céljaimat, segíteni szeretnék a csapattársaimnak, akik mindenben mellettem állnak. Ők olyan dolgokról beszélnek nekem, amire érdemes oda figyelnem. Az első naptól fogva, hogy megérkeztem a Real Madridhoz, úgy érzem… ez az otthonom.”

Visszavágó a Bernabéuban

“A továbbjutás kérdése még abszolut nyitott. A Liverpool egy nagyszerű ellenfél, a BL-ben addig nincs továbbjutás, míg mindkét mérkőzést le nem játszották.”

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Rodrygo Goes
Tovább

Rodrygo: Soha nem elégszem meg a vereséggel

A Real Madrid brazil kiválósága egy angol lapnak adott interjút, amelyben beszélt a válogatottról, rasszizmusról, félelmekről… Válogatott „Sokkal…