A Viva La Liga vendégei voltunk

A penamadridista.hu a Viva La Liga című műsorban
A magyar egyesületek a Viva La Liga című műsorban a madridi derbi előtt

A Spíler TV Viva La Liga című élő műsorának 2023.02.24-i adásában a főszerep a madridi derbié és a magyar peñáké volt. Mi is ott voltunk!

Az apropó

Hétvégén madridi derbi, ami egyértelműen a spanyol bajnoki forduló legizgalmasabb összecsapásának ígérkezik. Ezt a Spíler TV-nél sem gondolták másképp, így a heti rendszerességgel műsorra kerülő Viva La Ligában ezúttal a Real Madrid – Atlético Madrid mérkőzésé volt a főszerep. És ha már madridi derbi, akkor nem feledkeztek meg a magyar szurkolói egyesületekről sem, hiszen mind a Real Madrid, mind pedig az Atlético Madrid komoly szurkolótáborral és hivatalos egyesülettel rendelkezik hazánkban. A televízóinál úgy gondolták, hogy teret adnak nekünk, hiszen mégiscsak mi vagyunk azok, akiknek a szívéhez legközelebb állnak ezek a csapatok.

Így kaptunk tehát meghívást a tegnap esti műsorba, ahol a madridistákat Gyertyánági András, a Peña Madridista Húngara alelnöke és a penamadridista.hu szerkesztője, a matracosokat pedig Székely Bálint, a Peña Atlética de Hungría elnöke képviselte. A műsorvezető Matuz Krisztián volt.

A penamadridista.hu a Viva La Liga című műsorban
Gyertyánági András, Matuz Krisztián, Székely Bálint (Viva La Liga, 2023.02.24.)

A műsor

A hazai egyesületek közötti jó viszonynak megfelelően a beszélgetés jó hangulatban zajlott, először egy kő-papír-olló játékban „küzdöttek meg” a felek egymással, amit András magabiztos teljesítménnyel lehozott 3-0-ra. Egy ilyen eredménnyel ma este is kiegyeznénk.

Aztán a műsorban szó esett többek között Amancióról, klublegendákról, a csapatok szezonjáról, Viníciusról, a derbi lehetséges kezdőcsapatairól, de szó esett a derbin túl a hétvégi fordulóról és a spanyol csapatok európai kupaszerepléséről, vagyis többek között a Real Madrid Liverpool elleni történelmi sikeréről és a Barcelona újabb európai búcsújáról is.

Köszönjük annak, aki velünk tartott, aki pedig nem, neki lehetősége van valamelyik ismétlést (szombat, 12:15; vasárnap, 12:50), vagy megfelelő hozzáférés esetén a TV2 online felületére feltöltött anyagot utólag megtekinteni.

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK