Modrić: Hiszek a fordításban

Luka Modrić
Luka Modrić (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Luka Modrić és Thibaut Courtois nyilatkozott az újságíróknak a Barcelona elleni vereséget követően.

Modrić:

„Nagy kár, mivel remekül teljesítettünk, bár a kapu előtt hiányzott egy kis pontosság. Volt néhány helyzetünk, amelyeket nem tudtunk gólra váltani, de szerintem egész jó meccset játszottunk. Nagy kár, hogy legalább egy gólt nem sikerült szereznünk, hogy döntetlennel várjuk a visszavágót, de van még egy meccs, úgyhogy nyugodtnak kell maradnunk, és hinnünk kell abban, hogy tudunk jobban teljesíteni és nyerni a Nou Campban.”

„Nem foglalkozunk a sérültjeikkel, mivel a Barcelona mindig nagyszerű csapat, függetlenül attól, hogy vannak-e sérültjeik vagy nincsenek. Elég helyzetünk volt ahhoz, hogy gólt szerezzünk, de nem tettük. Ők egy szerencsés találattal megnyerték a meccset, de szerintem mi voltunk a jobbak.”

„Még van hátra egy meccs, én pedig hiszek a csapatban és abban, hogy meg tudjuk fordítani a párharc állását.”

Courtois:

„Végig domináltunk, de jól tartották az eredményt. Nagyon szerencsétlen gólt kaptunk, Militãón megpattanva került a hálóba a labda. Nyertek, de talán nem érdemeltek győzelmet.”

„Nehezen alakítottunk ki helyzeteket és nehezen jutottunk el lövésekig. Az irányítás szempontjából jó teljesítményt nyújtottunk, de nem szereztünk gólt. Az utolsó passz mindig hiányzott. Remekül védekeztek, nagyon kevés gólt kapnak a LaLigában, ami meggyőző. Meg kell próbálnunk megnyerni a visszavágót.”

„Ha nem nyersz a Barca ellen, az mindig rossz eredmény. Szerettünk volna győzni, különösen hazai pályán, de ennek nem lesz hatása a második meccsre vagy a bajnokságra. Meg kell nyernünk a meccsünket vasárnap, meglátjuk, hogy a következő három meccs után hogyan állunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK