Ancelotti: Nem voltunk elég pontosak a kapu előtt

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Betis elleni döntetlent követően is a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt, hogy elmondja véleményét a látottakról.

A mérkőzés

„Nyílt mérkőzés volt, pontosan ezt szerettük volna. Elöl hiányzott a hatékonyság. Az utolsó harminc percben több helyzetet dolgoztunk ki, de hiányzott a pontosság. Egyel többet passzolunk mint kellene, túl sok az oda-vissza passz a végén. Ma betalálhattunk volna, mivel volt 3-4 tiszta helyzetünk, de az utolsó három meccsünk statisztikái beszédesek: egyetlen gólt sikerült szereznünk.”

„Védelemben nagyon jók vagyunk, de nincs meg az egyensúly. Militão és Rüdiger kiemelkedőek voltak a védelemben. Így látom a meccset. Megpróbálunk cselezni, amikor nem kellene, és megpróbálunk passzolni, amikor lőnünk kellene. Ez egy egyéni döntéseken alapuló közös probléma.”

Kevés gól

„Inkább ideges vagyok mint mérges. Ez normális, hogy ha egy ilyen kvalitásokkal bíró csapat nem lő egynél több gólt az utolsó három meccsén. A játékosok is csalódottak, mert megvannak a kvalitásaink a gólszerzéshez, és mindig szokott menni. Sokkal pontosabbnak kell lennünk.”

play-rounded-fill

Bajnokság

„Nem gondolom, hogy vége a bajnokságnak. Nagy az előnyük, kilenc pont, de a végsőkig harcolnunk kell. Nem tudom, hogy mi fog történni, de még sok meccset kell lejátszanunk. Egy dolog biztos. Jobban kell teljesítenünk.”

A keret

„A keret összetétele nekem teljesen jónak tűnik. Ez a keret szerzett öt gólt az Anfielden.”

Asensio

„Ott volt Rodrygo, Karim és Vinícius. Úgy gondoltam, hogy jól játszottak, Karim and Vini Jr. pedig mindig elő tud rukkolni valamivel. Azt gondoltam, hogy nélküle is tudok találni megoldást.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…