Luka Jović: A Real Madridnál az első pillanattól rosszul ment minden

Interjú 2023

A blancók korábbi játékosa jól teljesít a Fiorentinában, legutóbb például ő lőtte csapata győzelmet jelentő gólját az AC Milan ellen. A szerb csatár 34 meccsen 11 gólnál jár jelenleg, és szeretné hozzásegíteni csapatát a két nagy céljának eléréséhez.

Célok

„Elmondtam a szerb csapattársaimnak, hogy meg fogjuk nyerni a Konferencia-ligát és az Olasz kupát, mivel amióta profivá váltam, minden egyes idényben megnyertem legalább egy trófeát a csapataimmal.”

Real Madrid

„A Real Madridnál az első pillanattól rosszul ment minden. Túl korán hagytam el az Eintracht Frankfurtot, mindössze egyetlen idényt töltöttem el a legmagasabb szinten. Mindenki engem figyelt, és egy 21 évesnek nem könnyű beilleszkednie a világ legnagyobb klubjába.”

„Az embernek lehetősége van a legjobbakkal játszani, de időre van szüksége. Néhányaknak sikerül, néhányaknak nem. A sérülések, a COVID és az igazságtalanul nagy nyomás miatt nem volt jó élmény. Igazi megtiszteltetés volt, de továbbléptem, és teljes mértékben a Fiorentinára koncentrálok.”

Fiorentina – AC Milan (2-1) [összefoglaló]

Fiorentina

„Itt nagyon sokat fejlődhetek, jobbá válhatok; ez a tökéletes környezet ahhoz, hogy újra megtaláljam magam. Hálás vagyok az elnöknek, aki igazán szeretett volna megszerezni.”

Példaképek

„Az egyik példaképem Zlatan Ibrahimovic, részben a származása miatt. A másik Radamel Falcao, akinek a meccseit mindig néztem és próbáltam őt utánozni. És a haját is imádtam…”

Pletykák

„Nagy megtiszteltetés, hogy azt pletykálják, hogy én válthatnám Ibrát a Milanban, de ezeknek semmi alapja nincsen.”

Közösségi média

„Egyre kevesebbet használom a közösségi médiát. Az egy hamis világ, amely hamis képet fest az emberekről.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK