Összefoglaló: Real Betis – Real Madrid (0-0)

Camavinga
Camavinga (forrás: realmadrid.com)

Carlo Ancelotti csapata sorozatban második mérkőzésén volt képtelen betalálni, ezúttal a Betis otthonában maradtak gól nélkül a blancók. A 0-0-s végeredményt hozó mérkőzés kiegyenlített volt, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, ám ezekből egyet sem tudtak kihasználni.

Az első játékrész

Az első ilyenre a 11. percig kellett várni, ekkor a Real Madrid jutott szabadrúgáshoz. Karim Benzema végezte el a pontrúgást, a lassításokból pedig láthatóvá vált, hogy a kapura küldött labda Rüdiger karját érintve jutott el a Betis hálójába. A VAR közbeavatkozott, így a találatot érvénytelenítette a játékvezető.

Fede Valverde került közel ahhoz, hogy meglepje Claudio Bravót, Vinícius pedig a kapu fölé helyezett egy lövést a félidő vége előtt.

A második félidő

A második játékrészt a Betis néhány meglehetősen ígéretes helyzet kidolgozásával kezdte, azonban Courtois mind Borja Iglesias, mind Aitor Ruibal próbálkozásánál hárítani tudott. A másik oldalon Bravo volt résen Benzema és Rodrygo próbálkozásánál, miközben egy igazi adok-kapok kezdett kialakulni a pályán.

play-rounded-fill

Mindkét csapat próbálta cserékkel megtörni a jeget, a padról érkező Ceballos előtt adódott egy remek lehetőség, ám a spanyol középpályás lövése elsuhant a kapufa mellett. Bár mindkét csapat küzdött a győzelemért (az utolsó 20 percben már inkább csak a Real Madrid), gól végül nem született a találkozón.

A döntetlen igazán egyik csapat számára sem jó eredmény, hiszen a Betis szeretett volna közelebb kerülni a BL-indulást érő helyekhez, a blancók pedig nem szerettek volna még jobban lemaradni a Barcelonától. A katalánok a nap folyamán nyerni tudtak a Valencia ellen, így tovább növelték előnyüket a tabella élén.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…