Rodrygo: Nincs magyarázatunk arra, ami történt

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Rodrygo, Lucas és Ceballos nyilatkozott az újságíróknak a Betis elleni döntetlent követően.

Rodrygo:

„Csalódottak vagyunk, mert jól teljesítettünk és helyzeteket dolgoztunk ki. Csak a gól nem jött össze. Annak ellenére, hogy új felállásban játszottunk, nagyon jól ment a játék. Keményen kell dolgoznunk tovább.”

„Nincs magyarázatunk arra, ami ma történt. Fizikálisan és mentálisan is jó formában vagyunk, de ezek azok a pillanatok, amikor a labda egyszerűen nem akar bemenni. Néha rosszul találod el, de mégis bemegy. A futballban mindkettő előfordul.”

„Fizikálisan jól vagyok. Nem játszottam az Atlético ellen egy apró sérülés miatt, a Barcelona ellen néhány percet pályán voltam, ma pedig végig. Jól éreztem magam.”

„A bajnokságnak még nincs vége. Még életben vagyunk, de nehéz a helyzet. Továbbra is megyünk előre, még kell játszanunk a Barcelona ellen is.”

Lucas Vázquez:

„A csapat többet érdemelt volna. Nem voltunk elég pontosak a lövéseknél és az utolsó passzoknál, hogy még tisztább helyzeteket dolgozzunk ki. Nem vagyunk elégedettek a döntetlennel.”

„Márciusban vagyunk. Nagy a hátrány, nem könnyű a helyzet, de a végsőkig harcolni fogunk, mert hiszünk abban, hogy képesek vagyunk fordítani.”

„Szeretnénk, ha a szurkolók hinnének bennünk. Mind a három sorozatban küzdeni fogunk, hiszen még életben vagyunk mindháromban. Mindent bele fogunk adni.”

Ceballos
Ceballos (forrás: realmadrid.com)

Ceballos:

„A csapat az utolsó percekben sokkal koncentráltabb volt, ekkor már megvolt a veszélye, hogy kontratámadásból esetleg betalálnak és elveszítjük a meccset. Azt tettük, amit tennünk kellett, a végsőkig harcoltunk.”

„Elég tiszta volt a helyzetem, de megpattant a labda, én pedig nem megfelelően tartottam a testem. Ez egy tiszta lehetőség volt a 0-1-hez.”

„Ezen a pályán játszani a legcsodásabb dolog, ami történt velem a futballban, remélem, hogy a jövőben még visszatérhetek.”

„Nincs már sok meccs hátra, a távolság egyre nagyobb. De ez a csapat a végsőkig küzdeni fog. Amíg vannak begyűjthető pontok, a Madrid küzdeni fog.”

„Nem panaszkodhatunk a ránk váró meccsek miatt. Nagyon fontos találkozók következnek, ott az Espanyol elleni hazai meccs, majd a Liverpool elleni párharc visszavágója, ahol még semmi nem dőlt el. Aztán a Nou Campba megyünk. A csapat jövője ezen a három meccsen múlik.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Barcelona elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő, Barcelona elleni bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Lunin, Kepa, Mario…
Özil
Tovább

Özil: A Real Madrid a BL esélyese

A Real Madrid korábbi középpályása a MARCA újságírójával beszélgetett. Már eltelt egy év azóta, hogy úgy döntöttél, felhagysz…