César Montes: Szeretnénk jó eredményt elérni

César Montes
César Montes, az RCD Espanyol játékosa (forrás: RCD Espanyol TV screenshot)

Januári érkezése óta Montes fontos szerepet tölt be az RCD Espanyol keretében. A védő nagyon hamar beilleszkedett a csapatba, harcos mentalitása pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az Espanyol megkezdte a felkapaszkodást a tabellán. A játékos a Real Madrid elleni bajnoki előtt állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Ambíciók

„Próbálok önbizalmat gyűjteni ahhoz, hogy a pályán vezetőként viselkedjek. Egyéni szinten sok mindenben kell javulnom. Megpróbálok mindent megtenni a csapatért, mindig alázattal dolgozom és mindig szeretnék jobbá válni a csapat érdekében.”

A mérkőzés

„Olyan ellenfél ellen lépünk pályára, amely remek kerettel rendelkezik és ott van a tabella első részében. Magunkra koncentrálunk, megvannak a saját céljaink, ami a kemény munka és a jó eredmény elérése a stadionjukban. Nagyon motiváló mérkőzés ez, ennek megfelelően és maximális koncentrációval kell hozzáállnunk.”

„Nehéz meccs lesz, de alázattal és kemény munkával megpróbálunk pontokat szerezni és megnehezíteni a dolgukat. Megmutattuk már, hogy mire vagyunk képesek, és ezen az úton szeretnénk tovább haladni.”

A tabella

„Nem foglalkozom a tabella állásával. Ez egy nagyon erős bajnokság, néhány meccs megnyerésével nagyot lehet előre lépni, ha pedig veszítesz, máris a kieső zónában találod magad.”

Forrás: RCD Espanyol
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…