Király-kupa-győztes a Juvenil A!

Real Madrid Juvenil A
Real Madrid Juvenil A (forrás: realmadrid.com)

Az Álvaro Arbeloa által irányított utánpótláscsapat megvédte címét, így ez a korosztály 15. alkalommal hódította el a Király-kupát.

A Real Madrid Juvenil A csapata a korosztályos Király-kupa döntőjében 2-1 arányú győzelmet artott az UD Almería fiataljai ellen, így története során 15. alkalommal hódította el a Király-kupát. Álvaro Arbeloa csapata, amely ebben az idényben idáig veretlen, a Reino de León Stadionban győzte le az andalúz együttest.

A csapat Pol Fortuny fejesgólja révén szerzett vezetést a mérkőzés 8. percében, majd nem sokkal később Manuel Ángel jobb felsőbe helyezett remek találatával már 2-0 volt az állás. A 70. percben Rachad góljával még csökkenteni tudta hátrányát az Almería, azonban a győzelemnek végül a blancók örülhettek.

Jegyzőkönyv:

2-Real Madrid: Diego Piñeiro, David Jiménez, Jacobo, Manu Serrano, Youssef, Chema, Manuel Ángel (Álvaro Ginés, 88’), Nico Paz (Camero, 74’), Palacios (Hugo de Llanos, 67’), Pol (Yeray, 67’) és Gonzalo (Mesonero, 67’).

1-Almería: Bruno, Paco, Torres (Leal, 66’), Edu, Joan (Alvaro García, 85’), Marciano, Marcos Peña, Varó, Rachad, Younes (Valentín, 45’) és Marsu (Fede Oliva, 45’).

play-rounded-fill

Gólok:

1-0 (min 8): Pol

2-0 (min 17): Manuel Ángel

2-1 (min 70): Rachad

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK