Vinícius: Szeretnék könnyebben nyerni, de ez van

Vini Jr.
Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Vini Jr., Nacho és Tchouaméni mondta el a gondolatait az Espanyol elleni győzelemről az újságíróknak.

Vini Jr.:

„Kellően nyugodtak voltunk ahhoz, hogy fordítani tudjunk. Bármikor is kerüljünk ilyen helyzetbe, könnyedén ki tudunk jönni belőle. Szeretnék könnyebben meccseket nyerni, de ez van, keményen kell dolgoznunk tovább, hogy nagyszerű dolgokat érjünk el ebben az idényben. A szurkolóinknak nagy köszönet jár, amiért ilyen sokan kilátogattak a meccsre. Reméljük, hogy szerdán még többen leszünk.”

„Nagyon örülök a szurkolóknak, az edzőnek, hogy a világ legjobb klubjában játszhatok. Nagyon szerencsés vagyok. Tovább kell dolgoznom és javulnom, hogy segítsem azokat az embereket, akik ennyire szeretnek.”

„A gólom? Ezt a mozdulatot sokat gyakorlom, de a meccseken mindig nehezebb kivitelezni, mivel nagyon sokan fognak. Ma jól sikerült, örülök ennek.”

„Szerdára nézve jó ez az eredmény. Így kell haladnunk tovább, jól kell védekeznünk és meg kell nyernünk a meccset.”

Nacho:

„Nagyon fontos győzelmet arattunk. Olyan meccsek után érkeztünk ide, amelyeken nem az az eredmény született, amit szerettünk volna elérni. Ez a győzelem magabiztosságot ad nekünk egy nagyon nehéz hét előtt. Alig várjuk a következő meccseket.”

„Remek mozdulat volt, bár az igaz, hogy nem szoktam hozzá, hogy ennyire előre törjek, de jól jött ki és nagyon örülök ennek. Szép győzelem volt.”

„Számunkra minden meccsnap nagyon fontos. Nagy a hátrányunk, nagyon fontos, hogy minden lehetséges pontot megszerezzünk, hogy csökkenthessük a hátrányt. Nagyon fontos volt, hogy nyerjünk, mivel tudjuk, hogy a jövő hétvégén a listavezető ellen lépünk pályára. Örülök a győzelemnek, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy nyerjünk a Nou Campban.”

„A Bernabéu támogatásától libabőrös leszek. Mindenki tudja, hogy ez az otthonom. Nagyon örülök, mert jó meccseim vannak, érzem, hogy fizikálisan jó formában vagyok. Jelenleg nagyon boldog vagyok, és ahogy mondtam, a döntésem a maradásomról attól függ, hogy mennyit játszom az idény végéig. Természetesen ha a dolgok úgy mennek tovább mint eddig, akkor sehol máshol nem fogom tudni megtalálni azt az érzést, amit akkor érzek, amikor magamra húzom ezt a mezt. Szeretném kiélvezni a pillanatot és olyan dolgokra koncentrálni, mint ez, amelyektől fantasztikusan érzem magam.”

Tchouaméni:

„Nagy győzelem volt. Minden meccset meg akarunk nyerni. Nem sikerült győznünk az elmúlt néhány bajnokin, de jó munkát végeztünk ezen a délutánon, örülünk. Az eleje nehéz volt, de aztán belejöttünk a labdás és a labda nélküli játékba is, majd végül megérdemelt győzelmet arattunk.”

„Minden edzésen tanulok Modrićtól. Örülök, hogy ilyen gólpasszt adtam, nap mint nap figyelem Lukát, ahogy külsővel passzol.”

„A Real Madrid a végsőkig harcolni fog a bajnoki címért. Minden meccs fontos, ha legyőzzük a Barcelonát, akkor csak három pont lehet a különbség, úgyhogy mindenképp nyerni akarunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK