Hivatalos közlemény

Real Madrid hivatalos közlemény

A Real Madrid vezetősége megtartotta a korábban beharangozott tanácskozást az FC Barcelona ellen felhozott sportkorrupciós vádak kapcsán.

A mai napon a Real Madrid igazgatótanácsa ülésezett, ahol megvizsgálta a barcelonai ügyészség által az FC Barcelona és korábbi két elnöke, Josep María Bartomeu és Sandro Rosell, továbbá vezetőik, Albert Soler és Óscar Grau ellen felhozott súlyos vádakat, többek között sportban elkövetett korrupciós bűncselekmények elkövetését, amelyek mind a klub és a játékvezetői bizottság korábbi alelnökének, José María Enríquez Negreirának kapcsolatára vezethetők vissza.

A Real Madrid szeretné kifejezni legmélyebb aggodalmát a fentiek súlyossága kapcsán, és ismételten hangsúlyozza a jogrendszerbe vetett bizalmát. A klub beleegyezett, hogy törvényes jogainak védelme érdekében megjelenik a tárgyaláson, amikor a bíró megnyitja azt az érintettek számára.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A klub hivatalos közleményt tett közzé, melyben arról tájékoztat, hogy Florentino Pérez a holnapi napra rendkívüli igazgatótanácsi ülést…
Tovább

121 éves a legenda

Regnáló BL-győztesként és klubvilágbajnokként ünnepelhet a királyi gárda. 121. születésnapját ünnepli a Real Madrid, 1902. március 6-án választották…