Hazard: Nem térek már vissza a válogatottba

Eden Hazard
Eden Hazard (forrás: realmadrid.com)

Eden Hazard soha többet nem lép pályára Belgium színeiben, ezt a Real Madrid támadója egy interjú során erősítette meg.

A 32 éves játékos, aki a 2022-es világbajnokságon a belga keret tagja volt, kizárta annak lehetőségét, hogy valaha is visszatérjen a nemzeti csapatba, és biztosan nem teszi meg azt, amit Zidane, Messi vagy Ibra, akik mindhárman megmásították visszavonulásukkal kapcsolatos döntésüket.

„Nem tudom elképzelni magamról, hogy nem játszom a Real Madridban, majd fogom magam, csatlakozom a válogatotthoz és játszom. Nem térek vissza, ebben 100%-ig biztos vagyok” – mondta Hazard.

„Soha nem fordult meg a fejemben olyan, hogy ha visszavonulok, utána visszatérjek. Mint például ahogy Messi tette, vagy más játékosokkal is megesett már ez. Úgy gondolom, hogy ők talán vonakodva vonultak vissza. Nos, persze mindannyian így vagyunk ezzel, ha ilyen események után hagyjuk el a válogatottat. Különösen, ha az én személyes történetemet nézzük. De ők még mindig játszottak a klubjukban, én sokkal kevesebbet játszom.”

A belga király is felhívta Hazard-t

„Fülöp király is felhívott, de amiről beszélgettünk, az kettőnk között marad. A futballban soha ne mondd, hogy soha, de sok más dolgom is van ezen kívül.”

„Például szeretnék több időt tölteni a családommal, a gyerekeimmel. Nem látom magam előtt, hogy egy szeszély miatt visszalépnék ettől a döntésemtől.”

„Az Eb után kezdtem el gondolkodni rajta. Akkoriban sokat dolgoztam, megsérültem, nem tudtam játszani az olaszok ellen.”

„Toni Kroos visszavonult a válogatottságtól két évvel ezelőtt, és azt mondta nekem, hogy amikor a többiek a válogatottal vannak, addig ő kiélvezheti az időt a gyerekeivel.”

„Jó a kapcsolatom Roberto Martínezzel, és meglepett, hogy Thierry Henry nem fogadta el a szövetségi kapitányi posztot.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Endrick
Tovább

Endrick: Levél az öcsémnek

A brazil tehetség a Players Tribune hasábjain tett közzé egy levelet, amelyet jelenleg 4 éves öccsének írt, és…
Rodrygo Goes
Tovább

Rodrygo: Soha nem elégszem meg a vereséggel

A Real Madrid brazil kiválósága egy angol lapnak adott interjút, amelyben beszélt a válogatottról, rasszizmusról, félelmekről… Válogatott „Sokkal…