Karim Benzema hosszabbított

Karim Benzema az Atlético Madrid ellen
Karim Benzema, forrás: Realmadrid.com

A francia L’Équipe szerint a Real Madrid francia támadója már megegyezett klubjával szerződésének meghosszabbításáról. Karim így még egy évet biztosan a blancók játékosa marad.

Karim Benzema jövője az egyik a sok elvarratlan szál közül, amelyeket a Real Madridnak meg kell oldania ebben az idényben. A francia L’Équipe arról számolt be, hogy a játékos már megegyezett a blancókkal a szerződésének még egy évvel, vagyis 2024 nyaráig való meghosszabbításáról.

Karim jelenlegi kontraktusa 2023 júniusában lejár, de az új megállapodás értelmében ez további egy évvel meghosszabbításra kerül, így a játékos már biztosan eltölt 15 idényt a spanyol fővárosban.

A veterán szabály

A Real Madrid szabálya a veterán játékosok esetében mindig ugyanaz volt: minden idény végén megvizsgálni a szerződéseket, és a játékos teljesítménye alapján meghozni a döntést a jövő kapcsán. Így történt ez például Luka Modrić esetében is. A horvát szerződése Nacho, Kroos, Ceballos és Asensio szerződéseihez hasonlóan nyáron jár le, ezek az ügyek még mindig nyitottak.

Benzema aktuális aranylabdásként már bejelentette visszavonulását a francia válogatottból a katari vb után, jelenleg 18 gólnál és 5 gólpassznál jár a 27 lejátszott mérkőzésén ebben az idényben. A francia csatár továbbra is a Real Madrid támadásainak vezére, ezért is jutalmazták meg még egy évvel. A játékos a 36. születésnapjáig a blancóknál folytatja. A következő hetekben a hivatalos bejelentés is megérkezhet.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK