Virgil van Dijk: Ez most nem volt elég

Virgil van Dijk
Virgil van Dijk (forrás: youtube screenshot, metafootball)

A Liverpool játékosai közül a holland védő beszélgetett az újságírókkal a Real Madrid elleni vereség és BL-búcsú után.

A Liverpool teljesítményéről…

„Úgy gondolom, hogy az első félidő meglehetősen kiegyenlített volt. Mindig nagyon nehéz itt játszani és fordítani. De ilyenkor próbálsz nem erre gondolni, hanem megpróbálsz nyerni. Amióta a Liverpool játékosa vagyok, nem nyertünk a Real Madrid ellen, szóval ez mindig olyasmi, amit szeretnénk elérni, nyerni akartunk.”

„Szerintem voltak veszélyes pillanataink az első játékrészben. Nekik is volt néhány távoli lövésük a kvalitásaiknak köszönhetően, Benzema betörései, Vinícius gyorsasága és kvalitásai… Mindig veszélyesek a megindulásaik. Nehéz volt, de sebet már Liverpoolban ejtették, ez a legnagyobb csalódás.”

Arról, hogy nem találták a meccs ritmusát…

„Szerintem olyan csapat ellen játszottunk, amely soha nem inog meg. Még akkor sem, ha nyomás alá helyezed őket. Még olyankor is megpróbálnak nyugodtak maradni, ha nehéz pillanatokat élnek át, és persze ott vannak a játékosaik, mint Modrić, Benzema, akik megteremtik a különbséget, különösen akkor, ha nyomás alatt vannak. De még mindig úgy gondolom, hogy az első félidőben betalálhattunk volna, és akkor teljesen más meccs lehetett volna. De ma minden az apró részleteken múlt, a második félidőben pedig mindent megpróbáltunk, de nem volt elég.”

Forrás: liverpoolfc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…