Butragueño: A Chelsea egy nagyon kemény ellenfél

Emilio Butragueño
Emilio Butragueño (forrás: realmadrid.com)

A klub intézményi kapcsolatokért felelős igazgatója, Emilio Butragueño nyilatkozott a mai BL-sorsolást követően.

A párharc

„Nagyon izgatottak vagyunk a párharc kapcsán, biztosan megfelelően fel fogunk készülni rá. Nagyon kemény ellenfélről van szó. Két rendkívül izgalmas meccs vár ránk, tudjuk, hogy mennyire nehéz feladat előtt állunk. Az, hogy a Liverpool kiejtésével jutottunk a legjobb nyolc közé, okkal tesz minket elégedetté. A lehető legjobban fogunk felkészülni erre a két meccsre, és majd meglátjuk, hogy sikerül-e bejutnunk az elődöntőbe.”

A kezdés hazai pályán

„A Bernabéu rengeteget jelent számunkra. Biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz a hangulat a stadionunkban, a szurkolóink mögöttünk állnak majd, hogy segítsenek megnyerni a meccset. Ez a sorozat rengeteg örömet okoz nekünk.”

Az ellenfél

„Nagyon komoly kvalitásokkal bírnak. Tavaly egy hihetetlenül nehéz párharc volt ez. Korábban már ejtettek ki minket. Tudjuk, hogy két kiegyenlített meccset fogunk játszani. Ők is és mi is ugyanazt akarjuk majd, továbbjutni. Remélem, hogy a szerencse, amire egy ilyen párharc során szükséged van, mellénk áll majd, és mindenki jó formában érkezik az összecsapásokra. Ha jó formában vagyunk, akkor tudjuk, hogy bárki ellen képesek vagyunk felvenni a versenyt.”

Elődöntő

„Az elődöntőket majd meglátjuk. Most a Chelsea-re kell koncentrálnunk, tudjuk, hogy milyen potenciál van bennük. A játék minden elemében rendkívül erősek, klasszis játékosaik vannak minden posztra. Maximális koncentrációra lesz szükségünk ezen a két meccsen, mert nagyon nehezek lesznek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…