Graham Potter: Meg fogjuk próbálni megnyerni a BL-t

Graham Potter
Graham Potter (forrás: realmadrid.com)

A Chelsea edzője csapata Everton elleni mérkőzése előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol természetesen a mai BL-sorsolással kapcsolatban is kérdezték.

Még mindig úgy gondolja, hogy megnyerik a kiba*zott BL-t? [Egy korábbi nyilatkozatára utalva – a szerk. kieg.]

„(nevet) Meg fogjuk próbálni megnyerni a Bajnokok Ligáját. Ez ugyanúgy igaz a többi hét klubra is. Bármikor elveszíthetsz egy negyeddöntőt, ez benne van a pakliban a BL-ben. Amint odaérünk, a Real Madridra fogunk koncentrálni, de most az Everton elleni meccs a soros. Izgatottak vagyunk, de inkább beszélek most az Everton elleni meccsről, hiszen ez holnap lesz, a másik pedig még jó sokára.”

Ancelotti

„Nem ismerem Ancelottit közelebbről, de szembe kerültem vele, amikor az Evertonnál dolgozott. Tudom, hogy igazi úriember. Mondani sem kell, hogy mennyire tisztelem őt és hogy az, amit elért, csodálatos. Az, hogy 20 év távlatában képes volt BL címeket nyerni, elképesztő és hihetetlen.”

A sérült Kanté

„Már az előttem itt dolgozó edzők is nagyon pozitívan beszéltek N’Golóról, ő egy top játékos. Nagyon hiányzott nekünk, és ez nem jelenti azt, hogy a többiek ne adtak volna bele mindent. De N’Golo Kante egy top játékos. Ha egy ilyen játékosod sérült hosszú ideig, akkor meg kell tenned a lépéseket ahhoz, hogy felvegye a ritmust, hogy felelős módon térjen vissza a régi formájához. Amint ez megtörténik, hatalmas játékos lesz számunkra, a Real Madrid ellen kulcsfontosságú lehet.”

Forrás: Chelsea FC
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…