Joan Laporta üzenete a Barcelona szurkolóinak

Joan Laporta
Joan Laporta (forrás: Barca TV, screenshot)

A katalán klub elnöke videóüzenetben hívta fel a szurkolókat a minden eddiginél nagyobb támogatásra, továbbá arra, hogy ne hagyják, hogy a Negreira-ügy, amely szerinte egy szándékosan felépített lejárató kampány, elvonja a figyelmüket.

„Culék, ezen a vasárnapon egy nagyszerű mérkőzés vár ránk, kérem, hogy gyertek és bíztassátok a csapatot jobban mint valaha. Nagy esélyünk van arra, hogy tegyünk egy rendkívül fontos lépést a célunk, vagyis a bajnokság megnyerése felé. Ez egy óriási esély.”

„Ez a lejárató kampány, amelyet el kell viselnünk, nem véletlen, ezt ti is tudjátok. A rövidtávú céljuk az, hogy destabilizáljanak minket, a hosszú távú pedig az, hogy irányítsák a Barçát.”

„Alig várom, hogy elmagyarázhassam nektek, hogy ki, miért és hogyan irányítja ezt a kampányt. Ne legyenek kétségeitek afelől, hogy meg fogjuk védeni magunkat. De nem csak védekezni, támadni is fogunk.”

„De most arra kell koncentrálnunk, hogy támogassuk a csapatot a vasárnapi mérkőzés előtt. Hogy miért? Azért, mert azonnal destabilizálni akarják a csapatot. Tehát nekünk arra kell koncentrálnunk, hogy bátorítsuk csapatot, a játékosokat és az edzőket, hogy megnyerjék a meccset.”

„Most nem szabad elvonnunk a figyelmünket arról, hogy megnyerjük a meccset, ez megzavarhatja a játékosainkat. Ez alapvető fontosságú. Szóval Culék! Gyertek vasárnap és szurkoljatok a csapatnak jobban mint valaha!”

„Szurkoljunk a Barçának, mert imádjuk a Barçát! Éljen a Barça!”

Forrás: fcbarcelona.cat
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK