Kroos: Nem tudom megtippelni, hogy milyen meccs lesz

Toni Kroos
Toni Kroos (forrás: realmadrid.com)

A német középpályás adott interjút a klub hivatalos televíziós csatornájának, melyben természetesen a holnapi El Clásico volt a fő téma.

El Clásico

„Néha megkérdem magamtól, hogy mi történik majd az El Clásicón, aztán sosem találom el. Ez egy különleges meccs, kivételes. Tudjuk, hogy mennyire fontos. Számunkra nagy dolog, mivel ha meg tudjuk nyerni, akkor közelebb kerülünk hozzájuk a tabellán. Nem tudom, hogy milyen meccs lesz.”

„Jó formában vagyunk, remélem, hogy megfelelően felkészültünk. Két napunk volt regenerálódni, de ma már jobban érezzük magunkat, készen állunk. Nagy meccseket játszunk kemény ellenfelek ellen, ez az, amit a nagy csapatok tesznek. Ha így folytatjuk tovább, a dolgok jól alakulnak majd számunkra. A BL-sorsolás alapján látszik, hogy az utolsó pillanatig keményen nyomnunk kell.”

A Kroos-Modrić páros

„Nagyon szeretek mellette játszani. Nagyon jól megértjük egymást közel kilenc évnyi közös játék után. Remek a kapcsolat közöttünk a pályán és azon kívül is, tudjuk, hogy mit fog tenni a másik. Ettől függetlenül nagyszerű játékosok vannak körülöttünk. Camavinga csodás volt a Liverpool ellen szerdán, sokat segített, különösen fizikálisan.”

„Nagyon erős középpályánk van, az adott mérkőzéstől függően váltogathatjuk, hogy ki lépjen pályára. Én csapatjátékos vagyok, fontos, hogy mindenkivel beszéljek. Kettőnknek hosszabb közös története van mint a többiekkel, de a legfontosabb az, ami most történik.”

Több mint 400 meccs a Real Madridban

„Ez egy szép szám, de nem igazán foglalkoztat. A klubbal való kapcsolatom sokkal fontosabb. Közel kilenc fantasztikus és sikeres éve vagyok. Lehetsz egy klubnál kilenc évet úgy, hogy még mindig nincs meg benned az érzés, vagy valahol csak két évet, de már otthon érzed magad. Én az első napomtól mostanáig mindig azt éreztem, hogy itthon vagyok. A siker persze sokat segít az embernek, hogy jól érezze magát egy olyan klubnál, mint ez, de a legfontosabb, hogy mit érzel. Én azt, hogy itthon vagyok, ez pedig azt jelenti, hogy a legjobbamat tudom nyújtani.”

Üzenet a szurkolóknak

„Ez egy El Clásico, tudjátok, hogy milyen fontos szerepetek van. Nagyon sokat segítetek nekünk, mi pedig megpróbáljuk hazahozni nektek a 3 pontot.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Rodrygo Goes
Tovább

Rodrygo: Soha nem elégszem meg a vereséggel

A Real Madrid brazil kiválósága egy angol lapnak adott interjút, amelyben beszélt a válogatottról, rasszizmusról, félelmekről… Válogatott „Sokkal…