Özil búcsúüzenete

Özil
Özil (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid korábbi kiválósága bejelentette, hogy visszavonul a profi labdarúgástól. Íme Mesut búcsúszavai.

Üdv mindenkinek!

Alapos átgondolás után ezúton szeretném bejelenteni, hogy visszavonulok a profi labdarúgástól.

Az a kiváltság ért, hogy közel 17 éven át lehettem profi futballista, amiért elképesztően hálás vagyok. De az elmúlt hetekben és hónapokban sérülésektől szenvedtem, és egyre egyértelműbbé vált, hogy elérkezett az ideje annak, hogy elhagyjam a futball nagyszínpadát.

Ez egy csodálatos utazás volt tele felejthetetlen pillanatokkal és érzelmekkel. Szeretnék köszönetet mondani a klubjaimnak – Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal FC, Fenerbahce, Basaksehir – és az edzőimnek, akik támogattak engem, továbbá a csapattársaimnak, akik a barátaimmá váltak.

Külön köszönöm a családtagjaimnak és a legközelebbi barátaimnak. Ők az első naptól az utam részesei voltak, rengeteg szeretetet és támogatást kaptam tőlük, mind a jó, mind pedig a rossz pillanatokban.

Köszönöm minden szurkolómnak, akik a körülményektől és az aktuálisan általam képviselt klubtól függetlenül rengeteg szeretetet adtak nekem.

Most alig várom az előttem álló dolgokat, amelyeket gyönyörű feleségemmel, Aminével és két csodálatos kislányommal, Edával és Elával élhetek át, de abban biztosak lehettek, hogy időről időre hallani fogtok rólam a közösségi média felületeimen.

Hamarosan találkozunk,

Mesut

Forrás: Twitter
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK