A válogatott szünet menetrendje a madridisták számára

Carvajal, Nacho, Ceballos, Courtois, Camavinga, Tchouaméni, Modrić, Alaba, Lunin, Militão, Vini Jr., Rodrygo és Valverde érintett az aktuális válogatott szünet tekintetében. A mérkőzések menetrendje a következő.

SpanyolországNorvégia (március 25., szombat, 20:45 óra; Spíler2 TV)
SkóciaSpanyolország (március 28., kedd, 20:45 óra)

Carvajal mellett ezúttal Nacho és Ceballos is behívót kapott az újonnan kinevezett vezetőedzőtől, Luis de La Fuentétől. A spanyolok két selejtezőmérkőzést játszanak: az elsőt hazai pályán a La Rosaleda Stadionban Norvégia ellen, míg a másodikat három nappal később Skócia vendégeként a Hampden Parkban.

Svédország–Belgium (március 24., péntek, 20:45 óra; Spíler1 TV)
Németország–Belgium (március 28., kedd, 20:45 óra)

Courtois-ra és válogatott csapattársaira két idegenbeli párharc vár. Az F-csoportban szereplő Belgium pénteken Svédország ellen, Solnában lép pályára, majd négy nappal később Kölnben, Németországgal játszik barátságos mérkőzést.

Franciaország–Hollandia (március 24., péntek, 20:45 óra; Spíler2 TV)
Írország–Franciaország (március 27., hétfő, 20:45 óra)

Camavinga és Tchouaméni két selejtező-mérkőzést játszik Franciaországgal. A B-csoportba sorsolt francia válogatott elsőként a hollandokat látja vendégül, ezt követően pedig a dublini Arénába, Írországba utazik.

HorvátországWales (március 25., szombat, 20:45 óra; Spíler1 TV)
TörökországHorvátország (március 28., kedd, 20:45 óra)

Luka Modrić-nak és válogatottjának szintúgy a 2024-es Európabajnokság selejtező-mérkőzésein kell teljesítenie. A D-csoportban szereplő horvátok elsőként a wales-ieket fogadják Splitben, a Poljud Stadionban, míg a második összecsapásra Törökországba látogatnak a Timsah Arénába.

AusztriaAzerbajdzsán (március 24., péntek, 20:45 óra)
AusztriaÉsztország (március 27., hétfő, 20:45 óra)

Ausztria két hazai selejtezőre hívta be David Alabát. Az osztrák válogatott elsőként Azerbajdzsánt fogadja, majd három nappal később Észtországot.

Anglia–Ukrajna (március 26., vasárnap, 18:00 óra; Spíler2 TV)

Lunin és az ukrán válogatott vasárnap Anglia ellen lép pályára a Wembley-ben.

Marokkó–Brazília (március 25., szombat, 23:00 óra)

Vini Jr., Militão és Rodrygo barátságos mérkőzésen mutathatja meg magát. A brazil válogatott szombaton Tangerbe utazik, ahol Marokkóval méri össze erejét.

Japán-Uruguay (március 24., péntek, 11:30 óra)
Dél-Korea-Uruguay (március 28., kedd, 13:00 óra)

Valverde ismét szerephez juthat Uruguay válogatottjában, ugyanis a dél-amerikaiak pénteken Japán, négy nappal később pedig Dél-Korea ellen lépnek pályára.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK