Rodrygo: Megtiszteltetés lenne, ha Ancelotti lenne a brazilok edzője

Rodrygo a brazil válogatottban
Rodrygo a brazil válogatottban (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid támadója a válogatott szünet alatt nyilatkozott egy brazil lap munkatársának. A beszélgetés során leginkább Ancelottiról volt szó.

Ancelotti

„Ancelotti rengeteg tapasztalattal rendelkezik, mindent megnyert. Tudja, hogy miként menedzseljen egy játékosokból álló csoportot, ami nagyon fontos. Néha egy edzőnek nem kell a legjobb taktikusnak lennie, mivel a csapata érte küzd. Ő remekül kezeli az öltözőt, ezzel teremti meg a különbséget.”

„Mindent egyszerűvé tesz, nem vezet be túl sok újdonságot. Azt teszi, amit tennie kell. Nem talál ki őrült taktikákat, egyszerű dolgokat csinál, és ez működik.”

A brazil válogatott edzői posztja

„Viccesen mondtuk neki, hogy várni fogjuk itt. Ő pedig visszaszólt, hogy akkor a következő behívókat már együtt csináljuk. Erről viccesen beszélgetünk, de minden viccnek van valamennyi valóságalapja. A helyzet bonyolult, hiszen a Real Madridot kell elhagynia, hogy Brazíliába jöjjön. Tehát nem tudom, hogy mi fog történni, de persze megtiszteltetés lenne, ha ő lenne az edzőnk.”

A horvátok ellen kihagyott büntető

„Soha nem gondoltam volna, hogy elhibázom. Sosem bújtam ki a felelősség alól. Csak azok hibázhatnak, akik elvállalják a büntetőt, ezúttal sajnos velem és Marquinhosszal történt meg. Szerintem ez volt életem egyik legszomorúbb pillanata, mindazok miatt, amiket addig elértünk.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…