Mbappé érkezik! A kérdés, hogy mikor és milyen feltételekkel?

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé (forrás: PSG, Youtube screenshot)

Az AS a játékos családjára és a Real Madridnál dolgozó belső forrásokra hivatkozva számolt be óriási előrelépésről a hosszú évek óta húzódó Mbappé saga kapcsán. Íme a részletek.

Áprilisi tréfa 2023!

Kylian Mbappé, akit egy 2016-os nyilatkozata alapján már akkor megkörnyékezett a Real Madrid Zinédine Zidane révén, amikor még a Castillába érkezhetett volna, legutóbbi tettével rendkívül bizakodóvá tette a klubvezetést és az érkezését váró madridistákat.

Mint ismeretes, a játékos belső köre egy találkozón vett részt a Real Madrid magas szintű vezetőivel, ahol a PSG támadójának jövője volt a téma. A hírek szerint a találkozó olyannyira jól sikerült, hogy most már végre nyugodtan hátradőlhetünk a kanapén és várhatjuk a játékos érkezését. A kérdés persze az, hogy pontosan mikor? És milyen feltételekkel?

Mikor?

A játékos jelenleg élő szerződéssel rendelkezik a PSG-vel, amely 2024 nyarán jár le. Mbappé édesanyja biztosította arról a Real Madridot, hogy fia már 2023 nyarán hajlandó lesz aláírni a blancókhoz, ha olyan ajánlat érkezik a spanyolok irányából a francia klubhoz, amely minden fél számára kielégítő.

Mivel a Real Madrid egy olyan játékosért nem szeretne csillagászai összegeket kifizetni, akinek szerződéséből egy év van hátra (Hazard esetében ez már egyszer mellényúlásnak bizonyult), így ez az opció nem tűnik valószínűnek, ebben az esetben 2024-ben érkezne Kylian, szigorúan az Eb után, hogy ez ne zavarjon meg senkit, persze ehhez az is kell majd, hogy a Real Madrid ajánlata versenyképes legyen egy Manchester City, Manchester United, Bayern München, Liverpool vagy Newcastle ajánlathoz képest.

Ám egy olyan forgatókönyvet is felvázolt az Mbappé-család, hogy ha esetleg a 2024-ben lejáró szerződést mégis meghosszabbítanák a PSG-vel, akkor egy megfelelő ajánlattal 2025-ben is elcsábítható lehet a franciák sztárja, de 2026-ban, a világbajnokság után, amikor egy év lesz már csak hátra esetleges új szerződéséből, ismét adott lesz a lehetőség. Ha pedig mégsem sikerül addig megegyezni, 2027 nyarán ingyen igazolhatóvá válik majd Kylian, akiért ebben az esetben ismét csak számos klubbal kell megküzdeni, hiszen az aláírási pénzek felső határa a csillagos ég.

De persze ha ismételten szerződéshosszabbításra kerülne sor a játékos és a PSG között, akkor jó esély van rá, hogy 2029-ben vagy 2030-ban végre megtörténik a csoda és végre lezárul ez a szappanopera.

A feltételek

Mbappé édesanyja azonban úgy érezte, nem most van itt az ideje a titkolózásnak és a szerénykedésnek, így tisztán és egyértelműen lefektette az átigazolás létrejöttének feltételeit. Íme a néhány apróság:

  1. Kylian Mbappé lesz a világ legjobban kereső futballistája. (Ha idő közben valaki még jobban keresne nála, úgy szerződésbe kell foglalni, hogy az ő fizetése mindig 1 euróval több lesz, mint bárki másé a világon.)
  2. Kylian Mbappé bármelyik mezszámot választhatja a Real Madridban. Esetleges eligazolása, visszavonulása, vagy bármilyen esemény után, amely a távozását eredményezi, a mezszámot vissza kell vonultatni.
  3. Minden büntetőt Kylian Mbappé végez el, amíg a klub játékosa. (Amennyiben nincs a pályán, úgy a büntetőt elvégző másik játékosnak ki kell hagynia a tizenegyest.)
  4. Az ellenfél kapujának 25 méteres körzetéből minden szabadrúgást Mbappé végez el, amíg a klub játékosa.
  5. A klubnak hivatalos közleményt kell kiadnia, a következő tartalommal: „Kylian Mbappé >>>>>> Cristiano Ronaldo”
  6. A klubnak biztosítania kell megfelelő lakóhelyet Mbappé és 126 fős családja + stábja számára.
  7. A klubnak biztosítania kell a következőket Mbappé lakóhelyén:
    1. Takarítószemélyzet és karbantartószemélyzet 0/24 órás ügyelettel, 3 perces kiszállási idővel
    1. Saját diszkó, koncertterem
    1. 16 hálószoba (mindegyikhez külön fürdőszoba)
    1. Saját futballpálya
    1. 6 db helikopter leszálló
    1. 100 parkolóhely + 40 beállós garázs
    1. 200 fős moziterem
    1. 3 tigris, 2 oroszlán, 2 viziló, 2 zsiráf, 4 tatu, 33 szurikáta, 9 páva
    1. Az űrből is látható „Mbappé a legjobb” felirat az udvaron
    1. Mindig friss gouda sajt a hűtőben
    1. Egy üveg Pepsi a hűtőben, amelyből a bubikat félig kirázták
    1. A Trónok harca sorozatból ismert Vastrón arany változata
  8. Kylian Mbappé csak a saját édesanyja főztjét hajlandó megenni.
  9. Kylian Mbappé teljes körű beleszólással rendelkezik a klub átigazolásaiba (játékosokat és edzőket, stábtagokat is ide értve)
  10. Kylian Mbappé hagyja jóvá a kezdőcsapatot minden mérkőzés előtt, szükség esetén azon változtatásokat alkalmaz
  11. Kylian Mbappé dönti el, hogy részt vesz-e a csapat edzésein
  12. A Real Madrid új klubhimnuszt készíttet egy Mbappé által választott személlyel, a mű refrénében Mbappé nevének el kell hangoznia legalább egy alkalommal
  13. Kylian Mpabbénak mindig igaza van

Ez már igazán nem nagy áldozat azért, hogy végre elfelejthessük ezt az egész hercehurcát. Várjuk a fejleményeket! Addig is, szavazzatok, szerintetek mikor érkezik Kylian?

Mikor érkezik Kylian Mbappé?

  • Soha. (56%, 1 000 szavazat)
  • Már itt van. (15%, 278 szavazat)
  • 2024-ben, az Eb után. (12%, 215 szavazat)
  • Később. Ráér még! (7%, 133 szavazat)
  • 2023-ban. (6%, 111 szavazat)
  • 2030-ban, a vb után. (3%, 45 szavazat)
  • 2026-ban, a vb után. (1%, 11 szavazat)
  • 2025-ben. (0%, 3 szavazat)
  • 2028-ban, az Eb után. (0%, 2 szavazat)
  • 2029-ben. (0%, 2 szavazat)
  • 2027-ben. (0%, 0 szavazat)

Összes szavazó: 1 800

Betöltés ... Betöltés ...
Forrás: penamadridista.hu, Áprilisi Tréfa Hírügynökség
Komment
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK