Lucas Vázquez: Hatalmas büszkeség nekem, hogy ennyiszer viselhettem már ezt a mezt

Lucas Vázquez és Florentino Pérez
Lucas Vázquez és Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)

A Real Valladolid elleni győzelem után a játékosok közül Rodrygo, Alaba és Lucas Vázquez állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Lucas Vázquez:

„Minden meccs fontos számunkra. A csapat elszántan küzdött a győzelemért, szerettünk volna jól teljesíteni. Minden pályarészen erősek voltunk, ez nagyon fontos.”

„Hatalmas büszkeség számomra, hogy már 300 alkalommal húzhattam magamra ezt a mezt, még keményebben fogok dolgozni azért, hogy ez a szám növekedjen.”

„Végül a jobb szélen köröttem ki, és szerencsés vagyok, hogy felkerülhettem a gólszerzők listájára Eden nagyszerű passza után.”

„Benzema briliáns, világklasszis játékos, egy igazi 9-es, aki már 14 éve lövi a gólokat a csapatnak. Nem gondolom, hogy ennél kell többet mondani róla. Nagyon örülök, hogy minden alkalommal élvezhetem a játékát. Ő a kapitányunk, örülünk, hogy itt van.”

„Úgy megyünk Barcelonába, hogy meg akarjuk fordítani a párharc állását és be akarunk jutni a Király-kupa döntőjébe.”

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

Rodrygo:

„Az első tíz percben nem teljesítettünk túl jól, de aztán sikerült betalálnom és elkezdtünk belerázódni. Nagyszerű meccs volt, örülök, hogy megnyertük. Így tovább!”

„Támadó középpályásként kezdtem, majd a jobb szélre mentem ki, innen szereztem a gólomat és innen adtam gólpasszt Karimnak. Nem tudom, hogy ez volt-e a legjobb meccsem, de az igazság az, hogy tényleg jól játszottam.”

„Mindig azt mondom arra a kérdésre, hogy melyik a kedvenc posztom, hogy a támadó középpályás, de igazából ez a mérkőzéstől függ. Vannak meccsek, ahol több hely van a széleken. Szerintem megvannak az adottságaim ahhoz, hogy bármely támadó poszton játszani tudjak, minden az adott meccstől függ, és ott lépek pályára, ahol az edző kéri tőlem.”

„Ez a hét egy kicsit megterhelő volt számomra. Nagyon fájt a térdem, mert kaptam egy rúgást a válogatottban, de most már jól vagyok. Dolgozom rajta, ezen a meccsen nem igazán zavart, tudtam rendesen játszani. Tovább kapom a kezeléseket, meglátjuk, hogy 100% állapotban leszek-e a következő meccsre.”

Real Madrid
A Real Madrid játékosainak gólöröme a Valladolid ellen (forrás: realmadrid.com)

Alaba:

„Benzema nem lepett meg, mivel látom, ahogy minden egyes nap keményen dolgozik. Ő egy különleges játékos, egy igazi vezér, a kapitányunk. Örülök, hogy vele játszhatok.”

„Ez a győzelem a következő hetek előtt rendkívül jól jött. Sikerült jól kezdenünk, végül pedig elértük a célunkat a győzelemmel.”

„Hazard nagyon élesnek tűnt ma. Adott egy gólpasszt, egy kicsit megváltoztatta a meccs sebességét. Nagyon örülünk neki. Fontos játékos számunkra, mindig a legjobbját nyújtja, hogy segítsen.”

„Megvan a kellő önbizalmunk az El Clásico előtt a mai meccs után. Keményen kell dolgoznunk az elkövetkezendő napokban, de tudjuk, hogy az egy más meccs lesz, egy nagyon kemény összecsapás. Nagyon meg akarjuk nyerni.”

„Lépésről lépésre haladunk, tudjuk, hogy nagyon fontos hónap áll előttünk, maximális koncentrációra lesz szükségünk, de készen állunk.”

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…