Lucas Vázquez: A meccs végén nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket

Lucas Vázquez
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Lucas Vázquez és Dani Ceballos állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a Villarreal elleni vereség után.

Lucas Vázquez:

„Trükkös meccs volt. Nem éreztük teljesen jól magunkat, nehéz volt megszerezni a labdát és a megszokott labdabirtoklást sem tudtuk hozni, ráadásul a helyzeteinket sem tudtuk kihasználni. Két alkalommal is felálltak, mi pedig nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket a meccs utolsó szakaszában.”

„Nem játszottunk jól, annak ellenére, hogy néhány kiváló meccs után érkeztünk ide. Ezt arra használjuk majd, hogy a megfelelő állapotba kerüljünk a Chelsea elleni meccsre. Nem kell túlgondolni a dolgokat. Keményen kell dolgoznunk és javulnunk kell a BL-ben. Igaz, hogy a bajnokság megnyerése már nagyon nehéz lenne, de még két sorozatban is életben vagyunk, és mindent meg is fogunk tenni annak érdekében, hogy megnyerjük azokat.”

Ceballos:

„Az eredmény nem esett jól. Kétszer is vezettünk, de bizonyos pillanatokban nem tudtuk jól kezelni a meccset. Amíg még vannak megszerezhető pontok, a Madrid harcolni fog a bajnoki címért.”

„A Nou Campban elért nagyszerű eredmény és az ott mutatott remek játék után érkeztünk meg erre a meccsre. Nagyon jól játszottunk mostanában, ez a vereség nem lesz hatással az önbizalmunkra a szerdai meccs tekintetében. Van néhány napunk a Chelsea elleni, az idényünk hátralévő része szempontjából fontos meccsre edzeni és koncentrálni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…