Enzo Fernández: Nem félünk, de tiszteljük a Real Madridot

Enzo Fernández
Enzo Fernández (forrás: Chelsea TV, screenshot)

A Chelsea csapatából Enzo kísérte el Frank Lampardot a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóra.

„Frank beszélt a csapattal a meccs előtt, elmondta, hogy maradjunk nyugodtak és maximálisan koncentráljunk a meccsre. A Chelsea egy nagymúltú klub, mesélt arról, amikor megnyerte a Bajnokok Ligáját 2012-ben, és elmondta, hogy akkoriban volt a legrosszabb pillanata is a Chelsea játékosaként. A lehető legjobban képvisel minket, holnap pedig a legjobbunkat fogjuk nyújtani annak érdekében, hogy mi is a lehető legjobban képviseljük a Chelsea-t.”

„Tudjuk, hogy a Real Madrid egy nagyon nagy klub, komoly történelemmel. Természetesen óriási játékosok alkotják a csapatukat, de bízunk abban, amit holnapra terveztünk. Luka Modrić és Toni Kroos nagyon nagy játékosok, akik már mindent megnyertek és mindenki számára inspirálóak. De hogy félnénk? Egyáltalán nem. Tiszteljük őket, mivel ez egy futballmeccs, tudjuk, hogy mire képesek, de nem félünk. Tisztában vagyunk a támadóik képességeivel, Benzema, Vinícius, Rodrygo… Megpróbáljuk őket jó védekezéssel visszatartani, ha pedig jó munkát végzünk itt, akkor a Stamford Bridge-en dől majd el minden.”

„Tisztában vagyunk a Bernabéu múltjával, ez egy különleges helyszín. Megpróbálom mindig félretenni a nyomást és élvezni a meccseket. Nem gondolom, hogy bárkinek is bizonyítanom kellene bármit, én a legjobbamat fogom nyújtani a Chelseaért, ahogy mindig. A csapat nagyon erős, egységesek vagyunk, tudjuk, hogy mit jelent a Bajnokok Ligája. Szóval mentálisan felkészültünk a holnapi meccsre. Nem félhetünk. Remélem, hogy igazi látványosság lesz.”

Forrás: realmadrid.com, chelseafc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Manchester City elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a Manchester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára. A keret Kapusok: Lunin, Kepa,…