Ceballos: Gyorsan le akartuk zárni a meccset

Dani Ceballos
Dani Ceballos a Cádiz ellen (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Dani Ceballos, Thibaut Courtois és Lucas Vázquez állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a Cádiz elleni bajnoki győzelem után.

Ceballos:

„Tudtuk, hogy jó teljesítményre lesz szükségünk, de jó formában vagyunk jelenleg. Egy szerencsétlen, Villarreal elleni vereség után érkeztünk erre a meccsre, de ma jó képet mutattunk magunkról, mind az első, mind pedig a második félidőben.”

„Lehetett volna 0-3 is az eredmény az első játékrészben, de nem váltottuk gólra a lehetőségeinket, pedig jól játszottunk. Az öltözőben megbeszéltük, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban lezárjuk a meccset, mivel kemény mérkőzés vár ránk kedden.”

„Minden pályán töltött percet élvezek, nem számít, hogy milyen mérkőzésről van szó. Megtiszteltetés bármely játékosnak, hogy a Real Madridban játszhat, nekem is az. Nem számít, hogy ki játszik, nagyon mély a keretünk, az elmúlt évek sikeres időszakának ez volt az egyik kulcsa.”

„Amíg még vannak megszerezhető pontok, harcolni fogunk a bajnokságért. Mindent beleadunk. A mai győzelemmel egy kisebb nyomást helyeztünk a Barcelonára. Még vannak meccsek, így harcolni fogunk.”

Courtois a Cádiz ellen
Courtois a Cádiz ellen (forrás: realmadrid.com)

Courtois:

„Jól teljesítettünk. Sok helyzetünk volt az első gólunk előtt, de David Gil nagyon jól játszott. Kellett Nacho, hogy megtörje a jeget. Egy helyzetük volt, amikor kapufát találtak, de jól irányítottuk a meccset, elégedettek vagyunk a győzelemmel. Több gólt is szerezhettünk volna, de remélem, hogy ezeket keddre tartogatjuk.”

„A kapusuk nagyszerűen játszott, sok védést mutatott be. Talán nálunk hiányzott egy kis koncentráció, de ez a kapus érdemeiből mit sem von le. Megnyertük a meccset, csak ez számít.”

„Lényegében a mi hibánk, hogy ennyire lemaradtunk a bajnokságban. A Villarreal elleni meccs és azok, amelyeket nem nyertünk meg, ide vezettek. Még mindig le kell játszanunk egy kupadöntőt és a BL-negyeddöntőt, a többi csapat pedig csak szombatonként játszik. Ezek a meccsek nagyon fontosak, hiszen így tudunk formában maradni. Fizikálisan jó formában vagyunk, keddre rendben leszünk.”

Lucas Vázquez a Cádiz ellen
Lucas Vázquez a Cádiz ellen (forrás: realmadrid.com)

Lucas Vázquez:

„Elégedettnek kell lennünk, hiszen a csapat mindent megtett az első pillanattól kezdve. Megvolt bennünk a góléhség, mégis gól nélkül mentünk be az öltözőbe a félidőben, de két vagy három gólt is szerezhettünk volna. Sok tiszta helyzetet dolgoztunk ki, teszteltük a kapust minden oldalról, de nagyon éles volt ma este.”

„Azok, akik közülünk kevesebbet játszottak az idény első felében, most több lehetőséget kapnak a BL és egyéb dolgok miatt. Többet rotálunk, megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a kapott percekből.”

„Mindenki tudja, hogy mit jelent a Real Madridban játszani. Minden egyes meccset meg akarunk nyerni, mindig jól akarunk teljesíteni. Minden meccset döntőként kezelünk.”

„Nagyon nehéz meccs vár ránk a Samford Bridge-en kedden, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy bejussunk az elődöntőbe. Tudjuk, hogy mennyire fontos a BL, de minden meccset meg akarunk nyerni. A Real Madridnál minden trófeáért az utolsó pillanatig kell küzdeni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…