Kepa: Sokkal jobb teljesítmény kell tőlünk, mint az odavágón

Kepa
Kepa (forrás: ChelseaTV, screenshot)

A Chelsea oldaláról a csapat kapusa, Kepa Arrizabalaga állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a Real Madrid elleni BL-negyeddöntő visszavágója előtt.

„Egyértelmű, hogy jobb teljesítményre lesz szükségünk, mint amit a Bernabéuban mutattunk. Jobban kell irányítanunk a kontráikat, a labdajáratásunkon is javítanunk kell, és ami biztos, az az, hogy több helyzetre lesz szükségünk. Gólokat kell szereznünk, mindkét tizenhatoson belül pontosabbnak kell lennünk. Szerintem ez lehet a kulcs.”

„Nem lesz könnyű, de nem gondolom, hogy életünk teljesítményére lenne szükség. Egyértelmű, hogy jól kell majd teljesítenünk, a legjobbunkat kell hoznunk, nem gondolhatjuk túl a dolgot. Lépésről lépésre kell haladnunk, jól kell védekeznünk, jól kell támadnunk, nagyszerű meccset kell játszanunk.”

„Ha egy ilyen kvalitású csapat ellen túlságosan ráirányítjuk a figyelmünket egyetlen játékosra, azzal csak azt érjük el, hogy a többiek árthatnak nekünk. A saját térfelükön kell tartanunk őket, ez az, amiért dolgozhatunk a meccsen.”

„Az előző idény első meccse után úgy tűnt, hogy már veszett ügy az egész, aztán a visszavágó kemény volt, de majdnem sikerült. Lépésről lépésre kell haladnunk, nem arra kell gondolnunk, hogy 4-0-ra fogunk nyerni, hanem jól kell csinálnunk a dolgunkat.”

„Remélhetőleg minden szurkolónkat, az egész Stamford Bridge-et magunk mellé tudjuk állítani azzal, hogy a legjobbunkat nyújtjuk, ők pedig hozzák azt a hangulatot, ami ahhoz kell, hogy továbbjussunk. Az első pillanattól kezdve jól kell csinálnunk a dolgunkat, nyomnunk kell, ahogy csak tudunk.”

Forrás: chelseafc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…