Conor Gallagher: Ők kihasználták a helyzeteiket, mi nem

Gallagher
Conor Gallagher (forrás: BT Sport, youtube screenshot)

A Chelsea játékosai közül a Real Madrid elleni vereséget követően Gallagher nyilatkozott az újságíróknak.

„Úgy érzem, hogy jól játszottunk, sok helyzetünk volt. Szerintem egyértelmű, hogy nekünk volt több és nagyobb helyzetünk mint nekik, de a futball arról szól, hogy ki kell használnod a lehetőségeidet, mi pedig ezt nem tettük meg, ami csalódást kelt. Természetesen le vagyunk sújtva, de csináltunk a pályán jó dolgokat.”

„Alapvetően a kapu előtti eredményes játék az, amivel meccset nyerhetsz, nálunk pedig ez nem volt meg. Egyértelmű, hogy sokat javultunk a legutóbbi meccseinkhez képest, de gólokat kell szerezni a győzelemhez. Ők ezt megtették, mi nem.”

„Nyomultunk előre, ők pedig néhányszor le tudtak kontrázni minket, ami természetesen kockázatos. Mindenki csalódott lesz most, de szerintem rengeteget javultunk az elmúlt meccsekhez képest, és bízom abban, hogy ezt a szurkolók is látták.”

„Mindig van miért küzdeni. Egyszerre egy meccsre figyelünk, szeretnénk csapatként javulni és megnyerni annyi meccset az idény hátralévő részében, amennyit csak lehet. Meccsről meccsre haladunk majd, remélhetőleg építhetünk erre a mai teljesítményre, mivel én úgy éreztem, hogy bizonyos szempontból pozitív volt.”

Forrás: chelseafc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Manchester City elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Manchester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. Kezdőcsapat 13. Lunin2. Carvajal22.…