Totti: A Real Madrid a második csapatom, mindig nekik szurkoltam

Francesco Totti és Karim Benzema (forrás: realmadrid.com)
Francesco Totti és Karim Benzema (forrás: realmadrid.com)

Francesco Totti is a nézőtérről figyelte az eseményeket a Real Madrid – Celta Vigo mérkőzésen. A Roma korábbi támadója a Real Madrid hivatalos csatornájának nyilatkozott a találkozó után.

„Csodálatos érzés volt. Ez volt az első alkalom, hogy a nézőtérről figyeltem a Real Madridot, mivel korábban az ellenfél játékosaként vettem részt a mérkőzéseken. A Real Madrid egy hatalmas klub.”

„Ancelottival fantasztikus a kapcsolatunk. Őszinte, tiszta személy, aki hatalmas pozitivitást áraszt. Lehetőséget adott arra, hogy megtekintsem az edzőközpontot, és itt is vagyok. A Roma után a Real Madrid a második csapatom, mindig is támogattam és csodáltam a klubot.”

BL-elődöntő a Manchester City ellen

„Ez egy döntő az elődöntők során. Két kiváló csapat és két nagyszerű klub küzdelme. 50 világklasszis játékost láthatunk majd, bármi megtörténhet. A Real Madridnak szurkolok, remélem, bejut a csapat a döntőbe.”

Modrić

„Különleges kapcsolatot ápolunk. Nagy csodálói vagyunk a másiknak. Szerencsémre személyesen is ismerhetem, különleges játékos és ember. Őszinte, igaz srác.”

A Bernabéu ovációja a Roma játékosaként

„Ez az érzés mindig velem lesz. Különleges érzés, amikor egy olyan stadionban tapsolnak meg, mint a Bernabéu. Hihetetlen volt. A Bernabéu szenvedélyt áraszt, játékra sarkall. Ellenfélként ideérkezni hihetetlenül ösztönző volt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…