Grealish: Igazságos eredmény született

Jack Grealish
Jack Grealish (forrás: Mancity TV, screenshot)

A Manchester City játékosai közül Jack Grealish és Rodri nyilatkozott a Real Madrid elleni döntetlent követően.

Grealish:

„Azért jöttünk, hogy megnyerjük a meccset, de úgy gondolom, hogy végül is az eredmény igazságos. Két csodálatos gól született. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, különösen egygólos hátrányban, de úgy gondolom, hogy igazságos eredménnyel zártunk.”

„A BL különbözik a többi sorozattól, briliáns csapatok, stadionok, játékosok. Mint kiderült számomra, az első lövésükből született a góljuk, ami egy csodás lövés volt, ami ellen vélhetően nem sok mindent tudtunk volna tenni. De mindenki remek teljesítményt nyújtott, mentünk előre, folytattuk a játékot, próbálkoztunk, végül pedig jött Kev ezzel az elképesztő góllal. Nagyon örülök neki.”

„Kev mindig nagyon nyugodt, ettől is lesz az, aki. Ő egy igazán higgadt srác, az ilyen estéket neki találták ki. Nem is lehet számontartani, hogy mennyi fontos gólt szerzett, gólpasszt osztott ki. Ezek a nagy meccsek sokat jelentenek neki, örülök a sikerének. Mindannyian tudjuk, hogy milyen nagyszerű srác, milyen csodás játékosa ennek a klubnak. Az olyan esték, mint ez is, remekül megmutatják, hogy milyen is ő.”

Rodri:

„Itt mindig nagyon nehéz játszani. A srácok csodásak voltak, megtettük, amit kellett. Néha nehéz ez ellen a csapat ellen, mivel komoly kvalitásaik vannak. Az első 25-30 percben nagyon jól irányítottuk a meccset. Az első helyzetükből szereztek egy csodálatos gólt. Meccsben maradtunk, nem ijedtünk meg, tovább játszottunk, még akkor is, amikor nehéz volt.”

„Szerintem a kulcs az volt, hogy lőni kellett. Kevin meglőtte a gólt, az utolsó percekben szenvedtünk a labdatartással, de ez normális. Sok koncentrációt igényel. Amikor elveszíted a labdát, nehéz visszaszerezni, mert igazán minőségi az ellenfél. A srácok erőfeszítései elképesztőek voltak.” „Kevin nagyon fontos játékos számunkra. Mindig nagyszerű volt, azokban a pillanatokban sietett a segítségünkre, amikor a leginkább szükségünk volt erre.”

„A második félidőben szenvedtünk egy kicsit, mert nem tudtuk megtartani a labdát, de a gólja megadta azt a magabiztosságot, amire szükségünk volt ahhoz, hogy tovább nyomjunk, még akkor is, ha nem voltak tiszta helyzeteink. Jó eredményt értünk el. Tudtuk, hogy bármi is történjék, itt nem lesz vége. Ott van még a hazai meccs is. Szükségünk lesz a szurkolóinkra, hogy támogassanak minket.”

Forrás: mancity.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…