Ancelotti: Szerdára mindenki bevethető lesz

Ancelotti
Carlo Ancelotti a Getafe elleni meccs után (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Getafe elleni mérkőzés után is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, ahol ezúttal természetesen a City elleni visszavágó is szóba került.

A meccs

„Már most tudom, hogy milyen csapattal állunk fel szerdán, semmilyen kétség nincs bennem ezzel kapcsolatban. Erős kispad áll rendelkezésemre, olyan játékosokkal, akik képesek az ilyen meccseken beszállni. Tavaly olyan játékosok segítettek minket a BL megnyeréséhez, akik a padról álltak be.”

„Mindig a tűzzel játszol ebben a szakmában. Mit tehetnék? Egy versenyképes, friss keretet neveztem a meccsre, így senki nem vághatja a fejünkhöz, hogy előnyt adtunk egy olyan csapatnak, amely a kiesés ellen harcol. Akik fáradtak voltak, nem játszottak. Jó jel, hogy szerdára mindenki bevethető lesz.”

Naptár

„Guardiola panaszkodott a naptár miatt, mivel az túl sűrű. Az első meccs előtt mi pihentünk kevesebbet, most rajtuk a sor. A naptár nem ideális, ennyi. Mindenkinek túl sok meccset kell lejátszania. Persze jobb lett volna nekik, ha szombaton játszanak, nem pedig vasárnap, ebben igaza van. Nem tudom, hogy mi például miért játszottuk az első meccset kedden, a szerda helyett. Minden edző panaszkodik a naptár miatt, valakinek a jövőben kezdenie kell valamit a témával.”

Bordalás

„Sok szerencsét kívántam neki az idény hátralévő részére. Nagy kihívás előtt állnak, a legjobbakat kívántam neki.”

Camavinga

„Megcsavarodott a bokája, de csak kisebb sérülése van. A bokája stabil, de érez egy kis kellemetlenséget. Semmiség. Hamar felépül. Holnap pihen, mint mindenki más, aki játszott. Szerintem hétfőn gond nélkül dolgozik együtt a többiekkel.”

Hazard és Mendy

„Mindketten jól teljesítettek. Nincsenek meccsben. Mendy-vel úgy terveztük, hogy 45 percet játszik majd. Jól érezte magát, tudta volna folytatni, de én inkább lecseréltem. Hazard-ral szintén ez volt a helyzet, 60 perc egy olyan játékosnak, aki nem játszott túl sokat, elegendő. Ő is kivette a részét a munkából.”

Rüdiger

„Fáradt volt, én pedig pihentettem, hogy szerdára friss legyen. Játszani fog. Nem tudom, hogy mennyit, de játszani fog. Kezdő lesz.”

Az edzői és orvosi stáb dicsérete

„Nagyon magas szintű az orvosi stábunk és az edzői stábunk. Mindannyian kiveszik a részüket a csapat munkájából, emellett persze hihetetlenül komoly és profi játékosaink vannak. Mindenki közreműködésének és erőfeszítésének köszönhetően oldottuk meg a problémákat. Egy nagyon jól szervezett csapatot alkotunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…