Asensio: Mindig megpróbálom megragadni a lehetőséget

Asensio
Marco Asensio a Getafe elleni gólja után (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül a mérkőzés egyetlen góljának szerzője, Asensio, továbbá Nacho állt az újságírók rendelkezésére a Getafe elleni győztes bajnoki után.

Asensio

„Megpróbálom megragadni a lehetőséget, amit az edzőtől kapok. Örülök, hogy sikerült egalizálnom a gólok tekintetében a legjobb idényemet, és hogy megszereztük a győzelmet.”

„Nehéz meccs volt egy különösen védekezésben kemény ellenfél ellen. Nehéz volt áttörni a falat, de miután betaláltunk, feljavultunk, és sikerült megszerezni a győzelmet, ami jól jött a szerdai találkozónk előtt.”

„Tudtuk, hogy nehéz lesz, mivel nagyon kevés területünk volt a soraik között, Hazard-nak és nekem pedig itt kellett megpróbálnunk labdákat szerezni. Gyorsan kellett találnunk egy harmadik embert és pontosan kellett járatnunk a labdát. Az első félidőben szenvedtünk. A másodikra erősebben jöttünk ki, gyorsan járt a labda, sikerült őket kimozdítanunk a helyükről, a területek pedig megnyíltak. Az utolsó 35 percben nagyon jók voltunk.”

„Tudjuk, hogy mennyire jó játékos Toni és Luka. Csak rá kell nézni, hogy mit tesznek a pályán. Velük gördülékenyebb a labdajáratás. Toni nagyszerű labdát adott nekem, én pedig általában nem hibázok fejjel, de ezúttal ez történt. A csapat jól reagált a szurkolóink előtt, ez pedig erőt ad a szerdai meccs előtt.”

Nacho

„Fontos győzelem volt. A Getafe megnehezítette a dolgunkat, mélyen védekeztek, megpróbáltak kontrázni. Az első félidő sokkal nehezebb volt számunkra, a második már jobban sikerült. Asensio gólja a mi javunkra fordította a meccset.”

„Az első félidőben szenvedtünk, kevés volt a mozgás, de javítottunk ezen és több helyzetet is kidolgoztunk. Szerettünk volna három pontot szerezni a szerdai meccs előtt, hogy magabiztosan érkezhessünk oda. A győzelem mindig pozitív. A mai meccsnek semmi köze a szerdaihoz, hiszen a City elleni meccs egy döntő.”

„Volt néhány jó eredményünk világklasszis ellenfelek ellen különböző sorozatokban. Ez magabiztossággal tölt el minket a szerdai összecsapás előtt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…