Gyászszünet, trófeabemutató és sorfal a Bernabéuban

Díszsorfal a Real Madridnak
A Getafe játékosainak díszsorfala (forrás: realmadrid.com)

A Manchester City elleni BL-elődöntő két mérkőzése közé beékelődött Getafe elleni spanyol bajnoki találkozó előtt három eseményre is sor került a Santiago Bernabéu Stadionban, nézzük, mik voltak ezek.

Díszsorfal a friss kupagyőztesnek

Mint ismeretes, a Real Madrid múlt héten szombaton lejátszotta a Király-kupa aktuális kiírásának döntőjét az Osasuna ellen, ahol Rodrygo duplájának köszönhetően 2-1-es győzelmet aratott. Mivel a Getafe elleni bajnoki volt az első hivatalos meccse a Real Madridnak a döntő óta hazai sorozatban, így a madridi kiscsapat játékosai a hagyományoknak megfelelően díszsorfallal köszöntötték a pályára lépőket.

play-rounded-fill

A kupa bemutatása

A Sevillában lejátszott döntőt követően a csapat hazatért a trófeával, amelyet ezen az estén mutatott be a hazai szurkolóseregnek, megköszönve a kupában nyújtott támogatást.

play-rounded-fill

Egyperces gyászszünet

A Real Madrid stadionjában ismét egyperces gyászszünetre került sor, amely során ezúttal Arsenio Iglesias, korábbi legendás spanyol játékos és edző előtt tisztelegtek a jelenlévők. Iglesias az 1995/1996-os idény során irányította a Real Madrid első csapatát. A Deportivo La Coruña együttesével Király-kupát nyert szakembert hatalmas tisztelet övezte egész Spanyolországban. Arsenio Iglesias 2023. május 5-én, 92 esztendős korában hunyt el.

play-rounded-fill

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…