Bernardo Silva: Ez egy csodás este számunkra

Bernardo Silva
Bernardo Silva (forrás: mancity.com, video screenshot)

A Manchester City játékosai közül Bernardo Silva nyilatkozott a sajtó munkatársainak a Real Madrid elleni győztes BL-elődöntő után.

„Ez egy csodás este számunkra. Tudtuk, hogy nehéz lesz. De az, hogy 4-0-ra legyőztük ezt a Madridot hazai pályán, csodálatos. Csodás érzés újra döntőbe jutni. Remélhetőleg ezúttal sikerül is megnyerni.”

„A szurkolóinkkal a hátunk mögött mindig nagyon erősek vagyunk. Ma is odatették magukat. Segítettek abban, hogy űzzük a Madridot. Tudtuk, hogy kemény ellenfélről van szó. Még a második félidőben is nyomtak és betalálhattak volna. Rugalmasak, szenvedélyesek és szervezettek voltunk, nagyon örülök a teljesítményünknek.”

„Szerintem nem úgy játszottam Madridban, ahogy szerettem volna, ezt pedig most kompenzálni akartam. Az első meccs után nem éreztem túl jól magam. Ma jobban kellett teljesítenem a társaimért, a szurkolókért, ezt is próbáltam megtenni. Nagyon örülök, hogy segítettem a csapatnak. Fejjel nagyon jó vagyok! Alacsony vagyok, de jól fejelek.”

„Megnéztem az Inter tegnapi meccsét, nagyon szervezettek. A csoportkörben is figyeltem őket, nagyon erősnek tűnnek, szervezett a védekezésük. Nagyon gyorsak a kontráik, jók a rögzített helyzeteknél. Kemény meccs lesz, de megpróbáljuk megnyerni.”

„Nagyon szeretnénk újra megnyerni a bajnokságot a szurkolóinknak. Megpróbálunk a lehető legjobban regenerálódni, hogy a hétvégén a maximumot tudjuk nyújtani és újabb bajnoki címmel ajándékozzuk meg a szurkolóinkat.”

„Csodásak voltak a szurkolók ma este. Mindig ott vannak mögöttünk, ha szükségünk van rájuk. Tudják, hogy milyen nehéz ez a sorozat. És tudják, hogy az elmúlt években mennyire frusztráló volt, hogy nem értük el azt, amit szerettünk volna. Mögöttünk álltak, minidig mögöttünk állnak. Hatalmas köszönet jár nekik. Most is megmutatták, hogy mennyire szeretnek minket, a játékosokat, a stábot, a csapatot. Nagyon örülünk, hogy visszaadhatunk nekik valamit azzal, hogy döntőbe jutottunk. Remélhetőleg ebben az idényben más lesz a végkifejlet mint két évvel ezelőtt.”

Forrás: mancity.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…