Kluivert: Bocsánatot szeretnénk kérni Viníciustól

Justin Kluivert
Justin Kluivert (forrás: valenciacf.com video screenshot)

A tegnapi mérkőzés után a Valencia játékosa, Justin Kluivert is nyilatkozott.

A Mestalla atmoszférája

“Micsoda meccs volt! Tudtuk, hogy a Real Madrid egy nagyon jó csapat. Éppen ezért mindenre szükségünk volt ehhez a győzelemhez, a Mestalla ma is csodálatos volt. Sok minden jól csináltunk és sikerült megszerezni a három pontot.”

Eredmény

“Tudtuk, hogy nagy szükségünk van erre a győzelemre. Nagyon boldog vagyok és örülök a csapat teljesítményének. Ha meg akarod nyerni az ilyen meccseket, főleg az olyan csapatok ellen, mint a Real Madrid, akkor szenvednek kell és élni kell a lehetőségekkel.”

A visszatérés

“Szereztem egy gólt, ami les miatt érvénytelenítve lett. De a gólpassz számomra ugyanilyen fontos. Örülök, hogy így térhettem vissza a sérülésem után.”

Fontos győzelem

“A szurkolóink mindig mögöttünk állnak, ez pedig csodálatos érzés. A Valencia egy gyönyörű klub, ez a mai három pontot pedig egész Valencia miatt szereztük meg.”

Egység

“Tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy nagy lépés volt. Most ki kell élveznünk a pillanatot, aztán holnap újra edzésbe állunk.”

Vini és a bekiabálások

“Bocsánatot szeretnénk kérni Viníciustól egész Valencia nevében. Nem engedhetjük meg a rasszista inzultusokat. Nem szeretem látni az ilyen dolgokat, ez nem futball.”

Annyival kiegészítenénk ezt az utolsó, Vinire vonatkozó részt, hogy a nyilatkozatnak ez a része valamiért nem került fel a Valencia hivatalos oldalára.

Forrás: valenciacf.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Rodrygo Goes
Tovább

Rodrygo: Soha nem elégszem meg a vereséggel

A Real Madrid brazil kiválósága egy angol lapnak adott interjút, amelyben beszélt a válogatottról, rasszizmusról, félelmekről… Válogatott „Sokkal…