A Bernabéu és a keret kiállt Vinícius mellett

Real Madrid
Real Madrid (forrás: realmadrid.com)

A játékosok Vini Jr. mezében vonultak pályára a Rayo Vallecano elleni mérkőzés előtt, a szurkolók pedig a 21. percben állva tapsoltak, hogy biztosítsák támogatásukról az idény során számos alkalommal rasszista inzultusokkal szembesülő brazil játékost.

A Santiago Bernabéu közönsége és a Real Madrid kerete támogatásáról biztosította Vini Jr.-t a Rayo Vallecano elleni mérkőzés előtt. A szurkolók és a brazil játékos csapattársai kiálltak Vini mellett az őt ért folytonos támadásokkal szemben a bajnoki mérkőzést megelőzően.

play-rounded-fill

A játékosok a Vini Jr. nevével ellátott 20-as számú mezben vonultak a pályára, továbbá maga a brazil támadó is megköszönte mindenkinek a támogatást.

Vini Jr.
Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)

Emellett egy hatalmas transzparens is látható volt a nézőtéren, amelyen az alábbi szöveg volt olvasható: „Mi mindannyian Viníciuszok vagyunk. Elég volt!”

Transzparens Viniért
Transzparens Viniért (forrás: realmadrid.com)

Ezt követően mindkét csapat játékosai egy „Rasszisták, el a futballtól!” feliratú transzparens mögé álltak.

Rasszisták, el a futballtól!
Rasszisták, el a futballtól! (forrás: realmadrid.com)

A mérkőzés 21. percében pedig a szurkolók állva tapsolták és éltették Viníciust, aki az elnöki páholyból köszönte ezt meg nekik.

play-rounded-fill

Vini egyébként az elnöki páholyban, Florentino Pérez társaságában nézte végig a találkozót, amely 2-1-es hazai győzelemmel végződött.

play-rounded-fill

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK