Ancelotti: Fran García jövőre velünk lesz

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester nyilatkozata a Rayo Vallecano elleni győzelem után.

Vinícius

„Vini munkakedve teljesen rendben van. A rengeteg támogatás, amit kapott az elmúlt napokban, jót tett neki. Nem gondolom, hogy lesz még rasszizmussal kapcsolatos újabb ügy, mivel mindannyian látjuk, hogy nagyon gyorsan javulnak a dolgot. Ha nem lett volna a térdével probléma, játszott volna. Meglátjuk, hogy holnap vagy pénteken tud-e edzeni és játszhat-e szombaton. Egy kisebb probléma akadályozta csupán a mai játékát.”

„Mindenki ismeri őt, egy rendkívül fontos játékos számunkra a gólpasszaival, góljaival, az általa jelentett veszéllyel. Egy másik szélsővel helyettesítettük ma a bal oldalon, bár ő inkább a jobb oldalon szokott játszani. Ma Rodrygo jelentette a különbséget.”

Rodrygo

„Ebben az idényben Rodrygónak nagyobb hatása van, szinte már kihagyhatatlan kezdővé vált. Nagyon sokat fejlődött az előző idényhez képest. A következő szezonban tovább fog fejlődni, mivel még mindig nem érte el a csúcsot, de oda tart.”

„Nem láttam az ünneplését. Minden Vinihet közelálló játékost mélyen érint az ügye, és zavarja őket, mivel jó barátok. Vinit megviselte ez az egész, ők pedig kimutatják a támogatásukat egy csapattársnak.”

Piros lap

„Meglepett, hogy eltörölték Vini piros lapját, mivel nem gondoltam, hogy újra megvizsgálnak egy helyzetet, ahol hibát vétettek. A pályán kizárólag Vini viselkedését értékelték ki, nem pedig a teljes eseménysorozatot. Megváltoztatták a véleményüket, majd meghozták a szerintem helyes döntést. Ez egy nagyon nehéz helyzet, szeretném azt gondolni, hogy egy ártatlan hiba volt. Nem mutatták meg a teljes képet, nem tudom, hogy ilyen történt-e korábban valaha.”

Események

„Az elmúlt napokban rengeteg dolog történt. Nem csak a sportban, hanem az egész társadalomban megmozdult az emberek lelkiismerete. Ez most egy remek lehetőség lehet. Hoztak néhány döntést a napokban, amelyek a Mestalla lelátóira hatással vannak. Ez egy nagyon fontos lépés a jó irányba, én pedig remélem, hogy a lehető leghamarabb megoldódik ez a probléma.”

A rivális szurkolók

„A többi csapat szurkolói? Nem kérek senkitől semmit. Mindenki tegye azt, amit jónak lát, figyelembe véve, hogy bizonyos dolgokat meg lehet tenni, bizonyos dolgokat pedig nem.”

Tebas bocsánatkérése

„Szerintem jól tette Tebas, hogy bocsánatot kért Vinitől. Mindenki kezdi látni, hogy mi történik. A társadalmunk tele van intelligens emberekkel, különösen Spanyolországban. Amikor az okos emberek hozzák a döntéseket, a problémák megszűnnek. Remélem, hogy most is ez a helyzet.”

Benzema

„Benzema lábán keletkezett egy vágás az első félidőben, ez zavarta. A félidőben megvizsgáltuk, és úgy döntöttünk, hogy folytathatja. Zavarta egy kicsit, de nem volt olyan súlyos a dolog, így lejátszotta a 90 percet.”

Fran García

„Fran García egy igazán energikus bal oldali védő, rendkívül gyors a labdával. Remekül hozza ki a labdákat, számunkra remek tulajdonságokkal bír. Jövőre velünk lesz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Endrick
Tovább

Endrick: Levél az öcsémnek

A brazil tehetség a Players Tribune hasábjain tett közzé egy levelet, amelyet jelenleg 4 éves öccsének írt, és…
Rodrygo Goes
Tovább

Rodrygo: Soha nem elégszem meg a vereséggel

A Real Madrid brazil kiválósága egy angol lapnak adott interjút, amelyben beszélt a válogatottról, rasszizmusról, félelmekről… Válogatott „Sokkal…