Rodrygo: A gólomat a testvéremnek, Vininek ajánlottam

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül a győztes gól szerzője, Rodrygo, Camavinga és Carvajal nyilatkozott a Rayo Vallecano legyőzése után.

Rodrygo:

„Különleges érzés ismét a góllövők listájára kerülni. Ezt kell folytatnom. Nehéz meccsre számítottunk. egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, de jók voltunk. Néha szenvedtünk is, de végül is nagyon örülök a gólomnak, mindannyian elégedettek vagyunk.”

„A gólomat a testvéremnek, Vininek ajánlottam. Mindig együtt vagyunk, rengeteg dolgon mentünk át közösen, hiszen rendkívül fiatalon hagytuk el Brazíliát. Az, hogy ehhez az óriási klubhoz jöttünk, hogy megnyertünk itt mindent, most pedig ilyen helyzetbe kerültünk, nagyon szomorú. Magamat is beleértem ebbe az egészbe, hiszen én is fekete vagyok. Szeretném neki a legjobbakat kívánni, és szeretném, ha tudná, hogy mindig itt leszek neki, de ezt jól tudja. Folytatni fogja a rasszizmus elleni harcot.”

„Különleges élmény volt a rengeteg támogatás Vini irányába. Csodálatos. A vele történt dolgok sok játékossal megtörténhettek volna. Tudjuk, hogy a múltban is megtörtént már jó néhányszor. De örülünk, mert látjuk, hogy a világ összefog, hogy harcoljon ellene.”

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

Camavinga

„Úgy kezdtük a meccset, ahogy mindig. Nem tudom, hogy van-e egy gomb, ami felébreszt minket, én csak játszom. Nem vagyok védő, középső középpályás vagyok, de ahogy mindig is mondtam, segítened kell a csapatot. Én mindig ezt próbálom tenni, ez a dolgom.”

„A legfontosabb, hogy a lehető legjobb helyen végezzünk. Tudjuk, hogy mit akarunk tenni, és mivel az első hely már elment, így a másodikért harcolunk.”

„Mindig meg akarjuk nyerni a BL-t, de így is jó idényünk volt. Három címet nyertünk, ami nem rossz. Tudjuk, hogy itt a BL megnyerése a cél, de a következő idényben majd újra megpróbáljuk megnyerni.”

„Csodás volt a Vini felé kifejezett támogatás. Nincs helye a rasszizmusnak a világban. Amit a kezdőrúgás előtt tettünk, az mindenkinek, az egész világnak jó. El kell törölnünk a rasszizmust.”

Dani Carvajal
Dani Carvajal (forrás: realmadrid.com)

Carvajal:

„Nehéz megfelelő iramot felvenni az ilyen meccseken, az idényünknek gyakorlatilag vége. Profik vagyunk, így játszunk, hiszen a végsőkig kell harcolnunk. Mintha Raúl gólja felébresztett volna minket, és azonnal kialakítottunk két-három helyzetet.”

„Megpróbálunk minden meccsen győzni, hogy a lehető legjobb helyen végezzünk a tabellán, ez egyértelmű. Nem tudtuk megszerezni az első helyet, így most a másodikért megyünk.”

„Megpróbáltam megszerezni a labdát, de nem értem oda, így visszahúztam a lában, hogy ne rúgjam meg Óscart. Ő otthagyta a lábát és dobta magát, de a bírónak jó rálátása volt az egészre. Nem gondolom, hogy ezért sárgát kellett volna kapnom.”

„Mindenki beállt Vini ügye mögé. Ez nem mehet így tovább. Jobbá kell tenni a dolgokat, biztosítani kell, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő, ez nem tisztességes.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…