Rodrygo: Mindkét gólomnak örülök

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül a mérkőzésen duplázni tudó Rodrygo és Lucas Vázquez nyilatkozott a Sevilla legyőzését követően.

Rodrygo:

„Nagyon elégedettek vagyunk a győzelemmel. A legutóbbi néhány mérkőzésen próbáltunk komolyan játszani, maximálisan koncentrálni, és ezt is tettük. Remekül játszottunk az előző meccsen és most, ezen idegenbeli győzelem alkalmával is. Szeretnénk erősen zárni az idényt, így elégedettek vagyunk.”

„Nehéz a két gól közül választani. Mindkettő szép volt. Szerintem a második egy kicsit jobb volt, de szabadrúgásból betalálni mindig különleges. Nem lőttem már egy ideje szabadrúgásgólt. Örülök mindkettőnek.”

„Mindig dolgozunk a szabadrúgásokon edzéseken, beszélünk róluk az elvégzésük előtt. Van néhány nagyon jó végrehajtónk, az végzi el, aki magabiztosabb. Megfogtam a labdát, és mindenki tudta, hogy én fogom ellőni, nem volt semmi gond. Bízunk egymásban.”

„Egy kicsit mérges voltam, mert szerettem volna még egy gólt lőni, hogy mesterhármasom legyen. (nevet) De minden rendben. Az edző elmondta, hogy ez nem lényeg és úgyis nyerni fogunk.”

Lucas Vázquez
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)

Lucas:

„Néhány szenvedős idegenbeli meccs után érkeztünk ide, hogy megszerezzük a három pontot. Szerintem jó győzelmet arattunk ma. A csapat elkötelezett volt az első pillanattól az utolsóig. Tudtuk, hogy hogyan zárjunk vissza, amikor erre volt szükség, a csapat remek munkát végzett. Örülök a győzelemnek.”

„Jól érzem magam a szélső védő poszton. Hosszú évekig játszottam szélsőként, de jelenleg élvezem az új posztomat. Évről évre egyre jobban érzem magam itt, tetszik.”

„Mindig fontos, hogy legyenek a csapatban saját nevelésű játékosok. Azok, akik hozzám hasonlóan ilyen sok évet töltöttek el a Real Madridnál, pontosan tudják, hogy milyen keményen kell dolgozni azért és milyen sok áldozatot követel az, hogy az első csapatba kerülj. Ez is lényeges a karakterünk vagyis az állandó győzni akarás szempontjából, hogy soha nem adjuk fel, hogy mindig a végsőkig harcolunk. Ez olyasmi, amit a Real Madrid az utánpótlástól kezdve az első csapatig megtanít. Az olyan játékosok, mint Nacho, nagyon fontosak számunkra.”

„Vannak pillanatok a pályán, amikor nagyon nagy az iram, és tudnod kell, hogy mikor vegyél vissza egy fokozatot. Az idény ezen szakaszában nem jó, ha ilyen belépők, ilyen problémák vannak. Ez nem segít a futballnak, nem tesz jót a látványnak, semminek. Meg kell próbálnunk megálljt parancsolni az ilyen dolgoknak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)
Tovább

Az Alavés elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára az Alavés elleni bajnoki találkozón. Kezdőcsapat 1. Courtois2. Carvajal3. Militão6. Nacho23. F.…