Benzema és Asensio is ajándékkal búcsúzott Péreztől

Benzema és Pérez
Benzema és Pérez (forrás: realmadrid.com)

A francia támadó és a spanyol játékos a Bilbao elleni mérkőzés után a stadion gyepén köszönt el Florentino Péreztől, egy-egy különleges, személyes üzenettel ellátott mezzel.

Benzema

A Real Madrid legendás játékosa úgy búcsúzott a szurkolóktól, hogy meglőtte 354. gólját a klub színeiben. A blancók történetének második legeredményesebb játékosát a közönség állva tapsolta az Athletic Club elleni mérkőzésen a lecserélésekor. Az összecsapás után aztán a francia játékos egy különleges mezzel ajándékozta meg Florentino Pérezt, amelyre a következőt írta: „Para mi presi, KB9”, vagyis „Az elnökömnek, KB9”.

play-rounded-fill

Marco Asensio

A spanyol támadó úgy köszönt el a Real Madridtól, hogy az itt töltött 7 idénye alatt összesen 17 trófeát szerzett. Ő is pályára lépett az Athletic Club elleni bajnokin, ahol bár csereként állt be, Ancelotti mester le is cserélte, így ő is megkaphatta a vastapsot a közönségtől. A találkozó után a játékos az általa megnyert trófeák előtt fényképezkedett, majd ő is átadott Florentino Péreznek egy ajándék mezt, amelyen a következő üzenet szerepel: „Köszönöm, hogy valóra váltotta az álmomat és az édesanyám álmát. Örökké hálás leszek. Szeretettel, Marco Asensio”.

play-rounded-fill

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK