Courtois: Élmény volt Benzemával játszani

Courtois
Courtois (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül ezúttal Thibaut Courtois állt az újságírók rendelkezésére az Athletic Club elleni bajnokit követően.

„Ma hiányzott egy kis élesség a támadásainkból, ami a helyzetek kialakítását, a gólszerzést illeti, ráadásul kaptunk is egy gólt. Kár, hogy nem kerültük el a bekapott találatot. Ez az idény során sokszor előfordult, de jövőre jobb lesz.”

„Egy élmény volt Benzemával játszani. Ő egy csodálatos játékos, egy igazi legenda. Kár, hogy távozik, de megértjük a döntését. Joga van ahhoz, hogy döntsön a jövőjéről. Remélem, hogy minden jól alakul számára.”

„A mai és a tegnapi nap az elköszönésekről szólt, ami szomorú, mivel fontos játékosok távoztak. Nagy köszönet jár mindannyiuknak, különösen Karimnak a karrierje, a klubbal megnyert trófeái miatt. A Madrid történetének egyik legnagyszerűbb játékosa aranylabdásként távozik.”

„A szurkolókkal való kapcsolat az, ami naggyá tesz minket. Szerencsések vagyunk, hogy a világ legcsodálatosabb stadionjában játszhatunk. Amikor egységesek vagyunk, akkor olyan elképesztő dolgok történnek ebben a stadionban, amilyenek máshol nem. A játékosok hálásak a szurkolóknak az erőfeszítéseikért, amelyeket azért tettek, hogy eljöhessenek és nézhessék a játékunkat ebben az idényben. Jó itt lenni az idény végén.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Endrick
Tovább

Endrick: Levél az öcsémnek

A brazil tehetség a Players Tribune hasábjain tett közzé egy levelet, amelyet jelenleg 4 éves öccsének írt, és…
Rodrygo Goes
Tovább

Rodrygo: Soha nem elégszem meg a vereséggel

A Real Madrid brazil kiválósága egy angol lapnak adott interjút, amelyben beszélt a válogatottról, rasszizmusról, félelmekről… Válogatott „Sokkal…