Bemutatták Fran Garcíát

Fran García és Florentino Pérez
Fran García és Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)

A fiatal spanyol védő visszatért a Real Madridhoz, ma délben bemutatták Valdebebasban.

Az esemény szokásos módon a Real Madrid edzőközpontjában zajlott, és egy, a játékos legszebb pillanataiból készült válogatás videó megtekintésével kezdődött. Ezt követően Florentino Pérez üdvözölte a megjelenteket és a friss igazolást.

„Az idő előrehaladtával olyan fiatal játékosokat kell igazolnunk, akik már megmutatták, hogy ők a klub jelene és jövője. Az elmúlt időszakban ezt is tettük. Ma, igazodva a Real Madrid stratégiájához, egy ilyen fiatal játékos érkezett, aki ráadásul abból a szempontból is különleges, hogy az utánpótlás részlegünkben nevelkedett. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen saját nevelésű játékosunk van, mint amilyen te vagy.”

„A mai nappal megkezdjük a közös utazásunkat egy új idény felé, melynek során ismételten milliók álmát próbáljuk majd valóra váltani szerte a világon. Három trófeával fejeztük be az előző idényt: az ötödik UEFA-szuperkupával, a nyolcadik klubvilágbajnoki címmel és a huszadik Király-kupával, amelyet májusban hódítottunk el Sevillában. Jelenleg is a történelmünk egyik legeredményesebb időszakát éljük, hiszen az elmúlt 9 évben 5 BL-címet nyertünk, sok más trófeával együtt.”

„Azon madridisták számára, akik velünk együtt követték a fejlődésedet, nagy büszkeség, hogy ismét a mezünket viseled. Ezt a tehetségednek és azon értékeknek a segítségével érted el, amelyeket a Real Madrid edzőközpontjában sajátítottál el és amelyek örökké benned lesznek. Olyan értékek ezek, amelyek segítettek abban, hogy azzá a játékossá válj, aki most vagy, és ahhoz is hozzájárultak, hogy emberként is gyarapodni tudj. Ugyanezek az értékek formálták a Real Madridot is: kemény munka, áldozatkészség, alázat, tisztelet, szolidaritás és mindenek előtt az, hogy soha nem adjuk fel, a végsőkig harcolunk.”

Az elnök köszöntő szavai után a játékos is elmondott néhány gondolatot a megjelenteknek és az eseményt valamilyen csatornán követőknek.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, hogy hazatérhettem oda, ahol az első lépéseimet tettem játékosként. Büszke vagyok arra, hogy hazatértem és itt fejlődhetek tovább. Remélem, hogy továbbra is történelmet írunk ezzel a csodálatos klubbal. Hala Madrid!”

A ceremónia előtt Fran García Florentino Pérez társaságában aláírta 4 évre szóló szerződését Valdebebas igazgatósági termében. Az aláírás után egy órát, egy Santiago Bernabéu Stadiont ábrázoló dísztárgyat és egy nevével ellátott, 20-as számú mezt kapott ajándékba.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK