Fran García: Örülök, hogy hazatérhettem

Fran García
Fran García (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid friss igazolásának első interjúja a bemutatását követően.

Visszatérés

„Egy álom az, hogy visszatérhettem Madridba. Én egy nagyon őszinte ember vagyok. A testemet és a lelkemet is annak szenteltem, hogy mindent beleadjak annak érdekében, hogy visszatérhessek ide. Nagyon büszke vagyok arra, hogy látom, hogy az elvégzett munkám amit elvégeztem és az út amit bejártam megadta az esélyt, hogy hazatérhessek.”

Rayo

„A Rayonál töltött három évem olyan volt, mintha katonai szolgálatot teljesítettem volna. Rengeteget fejlődtem emberként és játékosként is, amiért rendkívül hálás vagyok nekik. Megbízható játékos vagyok, köszönöm a Madridnak a bizalmat, amelyet az érkezésem pillanatától megkapok.”

„Hálás vagyok a Rayónak, mivel megadták nekem a bizonyítási lehetőséget a profik között, köszönöm nekik, hogy most itt lehetek. Sokat segítettek abban, hogy emberként és játékosként fejlődjek.”

Carvajal

„Carvajal egy példakép bárki számára, mindegy, hogy milyen posztról legyen szó. Bárcsak olyan karrierem lehetne, mint az övé. Azért tértem vissza, hogy tovább fejlődhessek és fontos szerepet töltsek be a csapatban. Mindenkinek megvan a saját útja, nekünk pedig nem szabad megkérdőjeleznünk a klub döntéseit. Egyértelmű, hogy ez a világ legjobb csapata. A klub utánpótlásbázisára nagyon odafigyelnek. Láttam tegnap a Castilla meccsét, szeretnék nekik gratulálni a továbbjutáshoz. Ez is azt mutatja, hogy milyen munka zajlik az akadémián.”

Hazatérés

„A Madrid megadta a lehetőséget, hogy visszatérjek, én pedig hálás vagyok az elnöknek, hogy megengedte, hogy a Rayónál fejezzem be az idényt. Különleges szezon volt. Csak a családomnak és két olyan barátomnak mondtam el, hogy lehetőségem van visszatérni, akiket a családomnak tekintek.”

„Sokat beszélnek a labdarúgásról, nyugodtnak kell lenned ahhoz, hogy koncentrálni tudj és el tudd kötelezni magad a mindennapi munkád iránt. Amikor a Rayónál voltam, a legjobbamat próbáltam nyújtani, megpróbáltam a lehető legjobban és a leghiddagtabban kezelni a helyzetet.”

Ancelotti

„Akkor beszéltem vele, amikor a két csapat egymás ellen játszott, gratulált az idényemhez. Elmondta, hogy találkozunk egy hónap múlva, hálás vagyok a szavaiért.”

A kezdőbe kerülés a cél?

„Nem azért vagyok itt, hogy bárkivel harcoljak. Azért jöttem, hogy hozzátegyek a játékhoz, hogy fejlődjek, hogy előrébb lépjek. Azért jöttem, hogy mindent beleadjak a csapatért, hogy trófeákat nyerjünk és örömet okozzunk a szurkolóknak.”

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Mendy egy csodás játékos, ezt már megmutatta az elmúlt idények során. Én azért jöttem, hogy pluszt adjak ahhoz, ami már most is megvan, és hogy mindent beleadjak a csapat segítése érdekében, és megpróbáljak nagy dolgokat elérni a klub számára.”

Példaképek

„Találkoztam Marcelóval, akit nagyon kedvelek, kezet nyújtott nekem. Különösen csodálom Roberto Carlost, mivel az első Castillánál töltött évemben tőle tanultam, amikor mellette játszhattam.”

Vini Jr. oldala

„Mindannyian ismerjük Vini Jr. erősségét. Mindent megteszek majd azért, hogy a lehető legtöbb trófeát nyerjük meg.”

Január

„Voltak érdeklődők Németországból, de a Madridnak visszavásárlási opciója volt. Örülök, hogy végül így alakult.”

Emlilo Butragueño, a klub intézményi kapcsolatokért felelős igazgatója csatlakozott Fran Garcíához a sajtótájékoztatón, és az alábbi szavakkal üdvözölte a fiatal játékost:

„A klubunk értékei mentén fejlődtél, így váltál a liga egyik legjobb védőjévé. Biztosak vagyunk abban, hogy nagyon sikeres leszel velünk, a legjobbakat kívánjuk neked életed ezen új szakaszához. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni azért, hogy boldog legyél nálunk. Üdvözlünk a Real Madridban.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK