Bemutatták Brahim Díazt

Brahim és Florentino Pérez
Brahim és Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid ismét új szerzeményt mutatott be Valdebebasban, Fran García után szintén egy visszatérőről van szó. Brahim Díaz az AC Milan együttesétől érkezett vissza Madridba, a bemutatása szokás szerint egy videóvetítéssel kezdődött, majd Florentino Pérez köszöntötte a játékost.

Florentino Pérez gondolatai:

„Itt van velünk, még erősebbé teszi a keretünket, egyike azoknak a nagyszerű játékosoknak, akik arra születtek, hogy tehetségüknek köszönhetően a mezünkben érjenek el sikereket. Erőről, bátorságról tettél tanúbizonyságot, távolról is bizonyítani akartad, hogy a játékod, a kemény munkád és a folyamatos igényed a jobbá válásra egy napon visszahoz a Real Madridba. Most, 23 esztendősen visszatérsz, de egy olyan nehéz bajnokságban tapasztalatot szerezve és a legjobbak között teljesítve, mint az olasz liga.”

Florentino Pérez
Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)

„Ma egy új korszak kezdődik a karrieredben, tele reménnyel és érzelmekkel. A szurkolóink mindig mögötted állnak majd ezen az utazáson. Mindent bele fognak adni, hiszen tudjuk, hogy milyen keményen dolgoztál azért, hogy ismét magadra húzhasd ezt a mezt. Megtanultál a Real Madridnál tapasztalható hatalmas nyomással együtt élni. Emellett tisztában vagy az értékeinkkel, amelyek segítenek abban, hogy a legnehezebb pillanatokon is átlendülj. Egy olyan klubhoz tartozol, ahol a „feladni” szó ismeretlen. Kemény munkával, tisztelettel, alázattal, csapatmunkával és szolidaritással minden lehetséges. Erről ismernek minket a világban, így nyertünk 14 BEK/BL-címet.”

„Senkinek ne legyenek kétségei afelől, hogy olyan csapatot építünk, amely éhes a sikerre, az újabb győzelmekre. Vannak játékosaink, akik annak ellenére, hogy már mindent megnyertek, tisztában vannak azzal, hogy mit jelent a Real Madrid. Megtanulták, hogy egy trófea mindig az első lépés a következő megnyeréséhez. A Real Madrid könyörtelen, még a lehetetlenért folytatott harcban is, ezért is ez a világ lekedveltebb, legcsodáltabb klubja.”

play-rounded-fill

Brahim első mondatai a Real Madrid friss igazolásaként:

„Szeretnék köszönetet mondani, hogy rám esett a választás és tovább írhatom a világ legjobb klubjának történelmét. Tudom, hogy mit jelent ez a mez, mit jelent ezt a címert viselni, mit jelent a Real Madridot képviselni. Felkészültebben térek vissza, szeretnék javulni, a munkámat úgy végezni, ahogy azt a világ legjobb klubja elvárja. Ahogy az első napomon is mondtam: A Real Madrid, és csak a Real Madrid. Hasta el final, vamos Real. ¡Hala Madrid!”

Brahim
Brahim (forrás: realmadrid.com)

A ceremónia előtt Brahim Díaz Florentino Pérez társaságában aláírta 2027. június 30-ig szóló szerződését Valdebebas igazgatósági termében. Az aláírás után egy órát, egy Santiago Bernabéu Stadiont ábrázoló dísztárgyat és egy nevével ellátott, 21-as számú mezt kapott ajándékba.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK