Mbappé közleménye a mai hírek kapcsán

Interjú 2023

A francia játékos az AFP hírügynökség számára juttatott el közleményt azzal kapcsolatban, hogy a mai napon megjelent hírekben a sajtó több képviselője is beszámolt arról, hogy a játékos a szerződéshosszabbítása kapcsán mit kommunikált a PSG irányába. A mai pletykák szerint a játékos tájékoztatta klubját, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerződését, amelyre a klub úgy reagált, hogy ebben az esetben, elkerülendő, hogy egy év múlva ingyen távozzon, meghallgatják az érte érkező ajánlatokat.

Miután az elmúlt hetekben nyilvánosan is kifejezte, hogy a következő szezonban is párizsi játékos marad, Kylian Mbappé nem kérte az idén nyáron való elengedését, hanem csak tájékoztatta a klubot a további egy éves szerződéshosszabbítás aktiválásának elvetéséről.

A korábbi szerződéshosszabbításában (amelyet 2022. május 21-én írt alá) részt vevő klubvezetők 2022. július 22-én lettek értesítve a döntéséről, ezért a levélnek az egyetlen célja az volt, hogy megerősítse a korábban már szóban elhangzottakat. Kylian Mbappé és az ügyvivői biztosítanak afelől, hogy erről a témáról nem beszéltek többet a klubbal a szezon során, leszámítva egy 15 nappal ezelőtti alkalmat, amikor a levél elküldéséről adtak tájékoztatást. Szintén nem esett szó semmilyen lehetséges újabb szerződéshosszabbításról.

Végül pedig, Kylian Mbappé és az ügyvivőik sajnálják, hogy ennek a levélnek a kézbesítése a sajtó tudomására jutott, és hogy ezeket az információcseréket pusztán azért hozták nyilvánosságra, hogy ártsanak a játékos megítélésének és a klubbal folytatott beszélgetések kedvező előrehaladásának.

Forrás: AFP
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK