Bemutatták Jude Bellinghamet

Bellingham és Pérez
Bellingham és Pérez (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid angol játékosa, Jude Bellingham is bemutatásra került Valdebebasban, a Real Madrid edzőközpontjában. Az elmúlt napokban már megszokhattuk, hogy az ilyenkor szokásos menetrend egy videó megtekintése, elnöki köszöntő, majd a játékos első mondatai a blancók futballistájaként. Ezt fotózások, majd interjú követi.

Florentino Pérez köszöntő szavai

„Ez is egy olyan nap, amikor büszkének kell éreznünk magunkat, mivel a világ egyik legjobb játékosa érkezett meg a Real Madridba. És azért van itt velünk, mivel azt választotta, hogy itt legyen. Választhatta volna bármelyik nagy klubot, amelyek egy ilyen kaliberű játékost akartak igazolni, de ő úgy döntött, hogy az ő története a világ legnagyobb presztízsű klubjához vezet. 19 éves vagy, de már mostanra olyan játékossá váltál, akit a futballszurkolók látni akarnak egy stadionban.”

Pérez
Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)

„Ez az a pillanat, amelyről oly régóta álmodtál. Tudom, hogy mennyire keményen dolgoztál azért, hogy a 14 BL-címmel rendelkező klub része lehess. Olyan érzéseket tapasztalhatsz majd meg, amelyek átélésére csak a kiválasztottaknak van lehetősége. Mi megpróbálunk majd boldoggá tenni téged, hogy mindent elérhess, amit eddig nem sikerült. Készen állsz a kihívásra. De soha ne felejtsd el, hogy ebben a mezben, ezzel a címerrel semmi sem lehetetlen számodra. Köszönöm, hogy madridistává váltál, hogy meg akarod írni a saját történetedet ennél a klubnál, amely a világ legjobban kedvelt, szeretett klubja, ám egyben a legnagyobb elvárásokkal rendelkező klubja is.”

„Innentől kezdve az értékek, amelyek meghatároznak minket és segítenek abban, hogy elérjük a sokak számára látszólag elérhetetlen célokat, örökre veled maradnak. Biztos vagyok benne, hogy beleszeretsz a Real Madridba, ahogy sok millió gyermek, akik figyelték, ahogy az elmúlt tíz évben öt BL-címet nyert a csapat. Ezeken a felejthetetlen mérkőzéseken, csodálatos fordítások alkalmával, varázslatos döntőkben minden értékünk megtalálható. Kemény munka, önfejlesztés, bajtársiasság, tisztelet, alázat, szolidaritás, továbbá az, ami jellemez minket és az élethez való hozzáállásunkat is mutatja: a Real Madrid soha nem adja fel.”

play-rounded-fill

Bellingham első mondatai a Real Madrid játékosaként

„Ez életem legfontosabb napja, mivel a világ legnagyobb klubjához csatlakozom. Köszönöm mindenkinek, aki ezt lehetővé tette: a Borussia Dortmundnak, a Birmingham City-nek, a Real Madrid elnökének, Juni Calafatnak, José Ángel Sáncheznek és a családomnak a támogatásukat. Hala Madrid!”

Bellingham
Bellingham (forrás: realmadrid.com)

A ceremónia előtt Bellingham is megkapta a szokásos ajándékokat, továbbá egy 5-ös számú, nevével ellátott mezt.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK