Bemutatták Joselut

Joselu és Pérez
Joselu és Pérez (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid legújabb igazolásának tiszteletére megrendezett eseményen Florentino Pérez mondott beszédet, majd a játékos köszöntötte a madridistákat, mielőtt a fotózásokra került sor.

Florentino Pérez szavai

„Ma minden madridista boldog. Ma egy olyan játékos tér vissza a Real Madridba, aki korábban az utánpótlás részlegünkben pallérozódott, majd nagyszerű karriert épített fel a futball világában. Üdvözlünk újra a Real Madridban, ezzel a címerrel, amely az életed fontos részét képezi, nagy izgalmak vár rád.”

Florentino Pérez
Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)

„Az egyik olyan utánpótlás játékosunk vagy, aki a futball világában sikeres tudott lenni a tehetségének, kvalitásainak és azon értékeknek köszönhetően, amelyek végig kísérték a karrieredet, és amelyek kétségtelenül segítettek neked, amikor a legjobban szükséged volt rá. Itt megtanultál valamit, amit soha nem felejt el senki, aki valaha is a Real Madridnál edződött: soha ne add fel.”

„A góljaid, kemény munkád, ambícióid, karaktered hozott vissza téged a Real Madridba. Meggyőződésem, hogy segíteni fogsz nekünk, hogy jobb csapattá váljunk, egy olyan csapattá, amilyet te magad is láthattál néhány nagy BL-döntőnkben. A Real Madrid iránti szenvedélyed a szurkolóink támogatásával karöltve az egyik legnagyobb erősséged lesz a sikerek elérésében, amelyek életed egyik legizgalmasabb szakaszában várnak rád.”

Joselu
Joselu (forrás: realmadrid.com)

Joselu első mondatai visszatérése után

„Azóta erről a pillanatról álmodom, hogy távoztam. Nagyon izgatott vagyok. Szeretnék köszönetet mondani az elnök úrnak, José Ángelnek és Carlo Ancelottinak a bizalmukért. Az, hogy a Real Madrid címerét viselhetem, a legnagyobb megtiszteltetés. Mindent bele fogok adni érte. Mindörökké Hala Madrid!”

play-rounded-fill

Az esemény előtt Joselu megkapta az ilyenkor szokásos ajándékokat, köztük egy nevével ellátott, 14-es számú mezt.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK